ÖMER MEŞE, BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ADAY OLDU...

Birçok STK'da görev yapan ve gençlik üzerine yaptığı organizasyonlarla adından söz ettiren Ömer Meşe, AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'na aday oldu.


Yerel seçimler yaklaşırken, Beylikdüzü'nde de yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. Adaylık başvuru süresinin dolmasına saatler kala sürpriz isimler aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bir süre öncesine kadar Anadolu Gençlik Derneği Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Ömer Meşe, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Aday Adayı oldu.


Hizmete talibiz!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Ömer Meşe, "İstanbulumuzun gelişen ilçesi Beylikdüzü için hizmete talibiz. Beylikdüzü'nü projelerimizle geliştireceğiz, güzel ilçemizde birlik ve beraberliği sağlayacağız. 'Ben' duygusuyla değil, 'Biz' duygusuyla hareket edeceğiz. Zaman ayrışma değil birlik olma zamanı" dedi.


Genç, dinamik, çalışkan...

Beylikdüzü'nde aday adaylığı başvurusunda bulunanların içersinde en genci olan Ömer Meşe, dinamik ve çalışkan yapısıyla adından söz ettiriyor. Gençlik organizasyonlarıyla dikkat çeken Meşe, projeleriyle de Beylikdüzü'nü daha ilerilere taşıma gayreti içersinde.


Cesur, dürüst, kararlı...

Çıktıkları bu yolda Beylikdüzü'nü hak ettiği yerlere getirme noktasında kararlı olduklarını söyleyen Meşe, "Hizmete tlalip olan kişinin cesur olması gerekir. Cesaret olmadan hizmet edemezsiniz. Allah'ın izniyle o cesaret de o birikim de bizde var. Şimdi o birikimi Beylikdüzü'ne hizmet yolunda kullanma zamanı" diye konuştu.


Ömer Meşe kimdir?

1974 yılında İstanbul'da doğdu. Orta ve Liseyi Gaziosmanpaşa İ.H.L'de okudu. Yuksekögrenimini  A.Ü İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi üzerine bitirdi. işletme üzerine yüksek lisansını tamamladı. Sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarına Milli Gençlik Vakfı'nda başladı. Daha sonra Refah Partisi ve Fazilet Partisi Gençlik Kolları'nda devam etti. Refah Partisi ve Fazilet Partisi Gaziosmanpaşa  ve İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurul Üyeliği ve Çatalca İlçe Sorumluluğu görevlerinde bulundu. Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Meclisi kurucularından olan Ömer Meşe, daha sonra Saadet Partisi Beylikdüzü Belde Başkanlığı ve Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcılığı'nda siyasi haytına devam etti. 2010 senesi ile gençlik çalışmalarını yürütmek üzere Anadolu Gençlik Derneği Beylikdüzü Temsilciliği'ni kurdu ve Başkanlığını yürüttü. Beylikdüzü Kent Konseyi Üyeliği ve Beylikdüzü Külüpler Birliği Üyeliği devam etmektedir. Beylikdüzü'nde kurduğu Andolu Gençlik Spor Kulübü ile ulusal ve uluslararası başarılar elde etti. Geçmişte kendisi de sporcu olan Ömer Meşe'nin gençler karate Türkiye 2'nciliği bulunmaktadır. Almanca ve Arapça bilen Meşe, evli ve 3 cocuk babasıdır. İhlas Marmara Evlerinde ikamet etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri