ONUR BEN DE VARIM DEDİ!

Silivri CHP Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu duyurdu.
 Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 90. Yıldönümünde Aday Adaylığının açıklayan CHP Silivri İlçe Gençlik Kolu Başkanı Anıl Onur, “  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ümidim gençliktedir” sözünden sahiplendiğim sorumluluğu yerine getirebilmek adına bu yola çıktım. Silivri’nin geleceğinde söz sahibi olmak için adayım” dedi. 

Cesaretimin kaynağı Kemal Kılıçdaroğlu’dur 
Cumhuriyet’in ilanının 90. Yılını kutladığımız, onuru ve coşkusunu yaşadığımız bugünde siz Silivri kamuoyuna CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi aday adayı olduğumu açıklamak istiyorum diyen Anıl Onur; “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ümidim gençliktedir” sözünden sahiplendiğim sorumluluğu yerine getirebilmek adına çıktığım bu yolda, siz çok değerli Silivri halkının desteğine olan ihtiyacımı da ifade ediyorum. Tüm bunların yanında, cesaretimin bir diğer kaynağı da, gençlere verdiği önemi her defasında dile getirmekte olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur” dedi. 

Hizmet odaklı çalışmalara imza atmak istiyorum  
Geleceğin teminatı olarak gösterilen biz gençler, gerek ülke gerekse toplumsal olaylar karşısında tepkisiz kalmamalı, olaylara gerekli hassasiyeti göstermeliyiz.  Ülkemizin son dönemlerde içine çekilmek istendiği olumsuz şartları, hayata geçirilmeye çalışılan ve bir noktaya kadar uygulanan yanlış politikaları gören bir genç olarak bu yolda yürümeyi, hizmet odaklı çalışmalara imza atmayı kendime bir görev saymaktayım. 

Silivri’nin geleceğinde söz sahibi olmak için adayım 
Tüm bunların neticesinde, tüm yasaklamalara karşın Cumhuriyet’in 90. Yılını kutladığımız böylesi coşkulu bir günde sizlere almış olduğum bu kararı açıklamak istedim. Evet, bir genç olarak bundan sonra Silivri’nin geleceğinde sizlerden aldığım güç ile söz sahibi olabilmek adına meclis üyesi aday adaylığımı açıklıyorum. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 90. Yılını kutluyor, başka Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve isimsiz kahramanlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum.”
Haber/ Fatma Sarıbıyık 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri