Örgüt birlik ve beraberlik istiyor, Akgün 'ben ve ekibim' diyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Örgütü yer darlığı nedeniyle ertelenen aylık olağan örgüt toplantısını 9 Mart 2013 Cumartesi günü gerçekleştirdi.

 Toplantıya katılan ve ilçe örgütü ile arası bozuk olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün ise konuşmasında yine kendi ekibiyle yoluna devam edeceği mesajı verdi.

11 Şubat 2013 Pazartesi günü ilçe merkezinde gerçekleşen ancak yer darlığı nedeniyle yarım kalan toplantının devamı niteliğinde olan CHP Büyükçekmece ilçe örgüt toplantısı cumartesi günü Mimarsinan Orkide Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Erdoğan Toprak , Bölgemiz Milletvekili Süleyman Çelebi, İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın yanı sıra parti meclis üyeleri il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri  ile daha önceki toplantılara  katılmayan Belediye Başkanı Hasan Akgün ve CHP Büyükçekmece Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldılar.

Örgüt Birlik ve Beraberlik İstiyor!

CHP Büyükçekmece Parti içi sorunlarının ve çalışmalarının tartışıldığı örgüt toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlçe örgütünün şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalar toplantıya katılanlara sinevizyon eşliğinde izletildikten sonra toplantının basına kapalı olmadan önceki açılış konuşmasını İlçe Başkanı Dursun Tazegül yaptı. Tazegül konuşmasında CHP olarak yerelde iktidarız bu iktidarı sürdürmek için de birlikte hareket etmeliğiz, hiçbir CHP ‘linin kişisel davranmaya hakkı yoktur dedi. Tazegül toplantıya katılan belediye başkanı Akgün ve meclis üyelerini toplantıda görmekten mutlu olduğunu belirterek herkesi çalışmalarına destek olmaya davet etti ve bundan sonra birlik beraberlik içinde çalışmalıyız dedi.

Akgün 'Ben ve ekibim' diyor!

Toplantı da bulunan belediye başkanı Hasan Akgün de kısa konuşmasında hayatını yerel demokrasiye verdiğini ve Türkiye’nin bir tünelin içersinde karanlıkta olduğunu bir fener ışığı aradığını belirterek 2014 yerel seçimlerinin önemine vurgu yaptı ve belediye olarak 2014 projelerini genel merkez yetkililerinin ve il yöneticilerinin katılacağı toplantılarda anlatacağını söyledi.

Akgün konuşmasında ben ve ekibimin üç hedefi var birincisi 2014 yerel seçimlerinde de İstanbul’u almak, ikincisinin 2014 deki Cumhurbaşkanlığı seçimi ve üçüncüsü de 2015 genel seçimleri için çalışmak olduğunu söyledi. Akgün konuşmasında daha önceki açıklamalarına benzer ifadalar kullanarak CHP Büyükçekmece ilçe örgütü değil de ben ve ekibim demesi dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği üzere Akgün daha önceki açıklamaların da CHP Büyükçekmece ilçe yönetimi ile hiçbir işi olmayacağını onlarla değil kendi ekibiyle çalışmalarını sürdüreceğini belirtmişti. Akgün’ün yine ben ve ekibimin demesine toplantıda bulunan partililer Akgün’ün ekibinin kim olduğunu bir birlerine sormalarına ve merak etmelerine yol açtı.

İlçe Başkanı Tazegül ve Belediye Başkanı Akgün’ün konuşmalarından sonra basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı saat 14.00’da başladı ve akşam saat 18.00'a kadar devam etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri