‘Parti Büyüklerimiz Neyin Doğru,Neyin Yanlış Olduğunu İyi Bilirler!..’

Ak Parti Büyükçekmece ilçe kongresine sayılı günler varken ilçe başkanlığı için Genel merkez tarafından görevlendirilen Av. Celal Babayiğit bazı partilerden de destek görüyor.

 Babayiğit’e bir destekte partiye şimdiye kadar büyük maddi ve manevi desteğini esirgemeyen eski ilçe yönetim kurulu üyesi ve il genel meclis adayı iş adamı Nesim Çevik ten geldi.

Çevik, ‘Önemli olan Türkiye’ye hizmettir, İstanbul’a hizmettir, Büyükçekmece’ye hizmettir. Ak Parti olarak bu hizmet yarışında Büyükçekmece’ye parti büyüklerimiz bizlere kimin önderliğinde yolumuza devam kararı verirseler bizlere düşen de o kişinin yanında ve arkasında olmaktır. Ben de öyle yapıyorum ve de yapacağım. Ak parti Teşkilatının emrindeyim parti büyüklerim neyin doğru neyin yanlış olacağını iyi bilirler, onlar ne yaparsa desteğim ve güvenim tamdır. Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Ekrem Erdem ve Sayın İstanbul il Başkanımız Aziz Babuşçu’nun desteği ile aday gösterilen Av. Celal Babayiğit’e destek vermeliyiz.

Büyükçekmece AK Parti ilçe teşkilatının tek amacı Büyükçekmece’nin belediyesini almaktır. AK Parti teşkilatı çok büyük bir ailedir. Nefsi duygularımızı ve ihtiraslarımızı bir kenara bırakıp bizim çok büyük bir AK Parti ailesi olduğumuzu ve hepimizin tek amacının ülkemize ve milletimize hizmet sevdası olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum ayrıca parti büyüklerimiz neyin doğru neyin yanlış olduğunu da iyi bilirler’ dedi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri