PARTİNİ DE AÇIKLA SAYIN AKGÜN!

ADAY ADAYI DEĞİL BEN ADAYIM DİYEN HASAN AKGÜN’E CHP’LİLERDEN CEVAP GECİKMEDİ:PARTİNİ DE AÇIKLA SAYIN AKGÜN!


Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün; ‘Ben adayım! Nasıl anlarlarsa anlasınlar! Aday adayı değil Adayım!’ açıklamasına sert tepki gösteren bazı CHP’liler şöyle seslendi: ‘Akgün hangi partinin adayı olduğunu da açıklasın. CHP kültüründe parti üst organlarından önce adaylığını açıklayana gülerler. CHP kişilerin değil bir kitle partisidir’…

BASINA KONUŞMUŞTU!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün basın mensuplarına verdiği iftar yemeğinde konuşarak; ‘Ben adayım! Aday adayı değil Adayım! Nasıl anlarlarsa anlasınlar! Adayı Adayı değil Adayım!’ demişti. Bu sözleri sadece Değişim Gazetesi yayınladı.

Haberde şöyle deniyordu: Bayram arifesinden bir gün önce Albatros Restaurant’ta basın mensuplarına iftar yemeği veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, ses getirecek açıklamalar yaptı. Yemek sonrası yapılan sohbette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hasan Akgün, 2013’ün sonuna doğru yapılması beklenen yerel seçimlerde 5. Kez Büyükçekmece Belediye Başkanlığına aday olacağını açıkladı ve “Aday Adayı değil Adayım!” dedi.

PARTİ SUÇU İŞLENİYOR!

Bu açıklamada açıkça CHP tüzüğüne göre PARTİ DİSİPLİN SUÇU işlendiğini kaydeden partililer ‘Hasan Akgün CHP’yi başka partililer ile karıştırdığı kesin. Daha önce geldiği ANAP’ta belki bu tür davranışlara müsaade ediliyordu. Ancak 90 yıllık parti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde hiçbir kişi CHP kurumunun üstünde tutulamaz. Hiçbir kişi de kendisini CHP’nin üzerinde göremez. ‘Nasıl anlarlarsa anlasınlar, ben adayım’ diye açıklama yapan bir belediye başkanı hangi partiden aday olduğunu da açıklamalı. Yok ben CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan adaylık garantisi aldım. Bana adayımız senisin dedi diye düşünüyorsa Sayın Akgün bunu da açıklamalı, diye konuştular.

ÖRGÜT AYRI ÇALIŞACAK!

Haberde ayrıca ‘Hasan Akgün bu saatten sonra önseçimle, arkaseçimle uğraşmaz. İlçe ayrı çalışacak, belediye meclis grubu ayrı. Arada kırgınlık olduğu için herkes kendi kulvarında çalışacak. Büyükçekmece belediye meclisi üyeleri ile ilçe yönetimini illa bir araya getirmek zorunda da değiliz” açıklamaları da yer aldı. Bu açıklamayı yapan bir kişide; Cumhuriyet Halk Parti mensubu karakteri taşıdığından şüphe duyarız diyen CHP’liler ‘Hasan Akgün kimdir? Şimdiye kadar CHP’ye neler yapmıştır. Bırakın bir ilçe belediye başkanını, arkasında milyonlar barındıran bir büyükşehir belediye başkanı bile böyle açıklamalarda bulunmaz. ‘ dediler.

CHP DEĞERLENDİRECEKTİR!

Bütün bu gelişmeleri CHP üst kademeleri ve parti yönetimi değerlendirecektir diye söyleyen partililer sözlerini şöyle sürdürdüler; ‘Bütün bu açıklamalara ve gelişmelere CHP üst yönetiminin de bir tavrı olacaktır. Partimizin üst yönetimi tarafından verilecek karara saygı duyarız. Bu karar parti tabanındaki görüşe ters bir karar olursa o zaman CHP’nin iki defa düşünmesi gerekir. CHP yönetimi, ya bireylere eyvallah etmeye devam edecek ya da risk alarak daha fazla büyümeyi göze alacak. Seçim yöneticilerimizindir.’

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri