Perihan Sarı yurttaşların yeni yılını kutladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı açıkladığı yeni yıl mesajında; Ülkemizin sorunlarına çözüm üretilmeyen, var olanlara yenilerinin eklendiği bir yılı geride bırakıyoruz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı açıkladığı yeni yıl mesajında; Ülkemizin sorunlarına çözüm üretilmeyen, var olanlara yenilerinin eklendiği bir yılı geride bırakıyoruz.

AKP Hükümetinin kötü yönetilen süreçler ve tutarsız politikaları sonunda bu gün geldiğimiz nokta, Hükümet üyelerinin adının karıştığı yolsuzluk ve rüşvet bataklığı, devlet kurumlarının işlevlerinin ve görevlerinin sorgulanır hale gelmesi, halkın kurumlara olan güveninin zayıflaması ve kurumlar arası çatışma ile ortaya çıkan yönetilemeyen bir Türkiye tablosudur. 

AKP, bölgede ve dünyada Türkiye’yi yalnızlaştırmakla kalmamış; Başbakanın dayattığı tek adamcı, otoriter ve totaliter yönetim anlayışı ile demokratik değerlerden de giderek uzaklaşan, ikinci sınıf bir demokrasiye indirgemeyi de başarmıştır.

Bugüne dek, ülkede her kesimi karşı karşıya getiren, sorunları kışkırtan, halkı bölen ve toplumsal barışı zedelemeyi sürdüren Başbakan, demokrasinin işleyişini kestiremeyen;  yasama -yürütme -yargı erkleri arasındaki ilişki, karşıtlık ve dengeyi bilmeden, belediye yönetir gibi ülke yönetmeye kalkışan, devlet adamı niteliğinden uzak tutumunu,  giderek ağırlaşan bir ruh hali içinde sürdürmektedir.

Bakanlar Kurulu üyelerinin yakınları ile birlikte anıldığı rüşvet ve yolsuzluk iddiaları sonunda, istifa eden “bakanları” nedeniyle kabinesini yenilemek zorunda kalan Başbakan, içinde bulunduğu durumun vahametinin idraki içinde görünmemektedir. 

Yeni bir yıla girerken Türkiye’nin içine itildiği durum ve buna neden olan Hükümetten kurtulmak tek ve öncelikli hedeftir.

Ülkenin ve halkımızın esenliği  için önce,  yerel  yönetimler seçiminde elde edeceğimiz başarılı sonuçla Partimizden beklenen tarihi misyonun gereğini yerine getirmeye hazır olacağız.

2014’ün partimize başarı; ülkemize ve halkımıza barış, sağlık ve mutluluk getirmesini dileyerek,  tüm yoldaşlarımıza ve yurttaşlarımıza selam ve saygılar sunarım. Dedi…

 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri