Salıcı patlama alanında...

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'nde Mithatpaşa tramvay durağı civarında bulunan dört katlı bir binanın giriş katında meydana gelen patlamanın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu.
Patlamanın hemen ardından olay yerine gelen Salıcı, yetkililerden olayın nasıl meydana geldiği ve olayda yaralananların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Salıcı olayla ilgili basın mensuplarına yaptığı ilk açıklamada, “Patlamanın dışa dönük olduğu ve yoldan geçen vatandaşların yaralandığını öğrendik. Zeytinburnu'nda bu kaçıncı patlama... Davutpaşa'da daha önceki yıllarda patlama oldu. Burada işyerlerinin denetlenmesiyle ilgili bir sıkıntı olduğu ortada...'' diye konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı, patlamada yaralanan hamile kadını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'nde Mithatpaşa tramvay durağı civarında bulunan dört katlı bir binanın giriş katında meydana gelen patlamanın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu. Patlamanın hemen ardından olay yerine gelen Salıcı, yetkililerden olayın nasıl meydana geldiği ve olayda yaralananların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Salıcı olayla ilgili basın mensuplarına yaptığı ilk açıklamada, “Patlamanın dışa dönük olduğu ve yoldan geçen vatandaşların yaralandığını öğrendik. Zeytinburnu'nda bu kaçıncı patlama... Davutpaşa'da daha önceki yıllarda patlama oldu. Burada işyerlerinin denetlenmesiyle ilgili bir sıkıntı olduğu ortada...'' diye konuştu.


Salıcı, daha sonra olayda yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Patlama sırasında binanın üst katından atlayan 8 aylık hamile Ayşe Akıllı'yı da hastanedeki odasında ziyaret eden Salıcı, Akıllı'nın sağlık durumu hakkında doktorlardan ve ailesinden bilgi aldı. Akıllı'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Salıcı, kısa bir süre sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri