SAMSUNLULAR DERNEĞİ AĞIRLANDI

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı hemşeri dernekleri ile yaptığı kahvaltılı programlara devam etti.

    İlçe başkanlık Binasında gerçekleşen toplantının misafirleri bu kez Silivri Samsunlular Derneği oldu. İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın makamın da ağırladığı kahvaltıda İlçe Başkan Yardımcıları Aydın Karabina, Ülkenur Büke, Yaşar Çankaya ve Belediye Meclis Üyesi Metin Kaya’da hazır bulundu. Dernek Başkanı Osman Kızıldağ ve Dernek yöneticileri gerçekleşen toplantıya yoğun bir katılım gösterdiler.
 Sabah saatlerinde gerçekleşen programda Silivri Samsunlular Dernek Başkanı Osman Kızıldağ davetten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek derneği ve kendi adına teşekkür etti. Daha sonra dernek çalışmaları hakkında bilgi de verdi.
 Daha sonra söz alan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş Silivri için yaptıkları hizmetleri ve hazırladıkları projelerden bahsetti. Silivri’nin gelişimini nüfus artışı ile paralel bir şekilde gerçekleşmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtirken ‘’Yaptığımız ve yapacağımız hizmetler daha yaşanılabilir bir Silivri içindir.’’ dedi. Hemşeri derneklerinin önemine de vurgu yapan Karakaş ‘’ Hepimizin önceliği Silivri’dir, hepimiz Silivriliyiz’’ dedi. Samimi bir hava da gerçekleşen toplantı soru cevap şeklinde devam ederek son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri