Sandıkçı’dan Erol’a Tam Destek..

Ak Parti Büyükçekmece belediye başkan A. Adayı Ziraat Odası Başkanı Mali Müşavir Recep Erol’a partili partisiz her kesimden destek sürerken bir destekte aynı partiden belediye başkan aday adayı olan ve halen ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren H
Sonuna Kadar Yanındayız…

Aralık başı oda başkanlığı görevinden istifa edeceğini belirten Ziraat Odası başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece belediye başkan A. Adayı Recep Erol. Adaylık için TZOB Başkanı Şemsi Bayraktarın da tam desteğini almış durumda. Hafta sonu Menekşe mevkii Tepekent yolu üzerende bulunan çiftçi Mustafa Azgın’a ait serada çiftçiler ile kahvaltı sofrasında bir araya gelen Erol’a ziraatçılar yoğun ilgi gösterdiler ve 2014 yerel seçimlerinde destek olacaklarını söylediler.

Kahvaltıya katılan Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı da Oda başkanı ve Belediye başkan aday adayı Recep Erol’un çalışmalarını taktir ettiğini ve Büyükçekmece için her zaman beraberiz ve sonuna kadar da yanındayız dedi. Kahvaltıya katılan ilçe halk eğitim müdürü Hüseyin Taştan da yaptığı konuşmada Başkan Recep Erol’un çalışmalarını taktir ederek çiftçilerimize yönelik oda ile organizeli çeşitli kurslar ve çalışmalar gerçekleştirdik bundan sonrada bu çalışmalarımız devam edecek önümüzdeki günlerde Biçerdöver kursu ve Seracılık kursu açacağız dedi. Kahvaltı sonrası katılımcılar serayı gezdiler .

Yeni Büyükçekmece için el ele…
Aylardır adaymış gibi yoğun bir çalışma temposu içerisin de olan Erol, Bu çalışmalar kapsamında Celaliye Mahalle sakinleri ile de kahvaltı da bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinleyen başkan Erol, Yeni Büyükçekmece’yi hep birlikte el ele olarak inşa edeceğiz dedi.

Erol, Yeni Büyükçekmece de Celaliye de Kamiloba da hak ettiği hizmetleri alacaktır bundan hiçbir endişeniz olmasın. Biz bu bölgeyi ve bu bölge insanının ne istediğini çok iyi biliyoruz,  inşallah 2014 mart yerel seçimlerinde belediyeyi kazandığımızda hep birlikte ele el ulaşılabilir, Sorgulanabilir yönetim anlayışı ile Merkezi iktidarımız, Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyesi olarak el ele vererek Büyükçekmece’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız dedi. Erol, sorun üreten değil, Çözen makam olacaklarını belirterek biz Allaha şükür Büyükçekmece’nin 23 Mahallesinin de sorunlarını çok iyi biliyoruz dedi. Kahvaltı sonrası beraberindeki heyet ile Celaliye esnafını gezen Erol’a halkın sevgisi gözlerden kaçmadı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri