'Sarıgül önce CHP'li olsun'

Fatih'te CEMEVİ açan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Yerel Seçimlerde İstanbul adaylığı konusunda sorulan bir soruya 'Sarıgül önce CHP'li olsun' diye cevap verdi...
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Fatih'te Yunus Emre Cemevi'nin açılış törenine katıldı. 

CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal ile İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz'ün de katıldığı açılış öncesi dualar okundu. Duaların okunmasının ardından Tekin ile diğer milletvekilleri kurdeleyi kesti. Fatih'teki Yunus Emre Sosyal Kültürel Eğitim ve Cem Evi Derneği'nin açılışına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e Amasya milletvekili Ramis Topal, İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Çetin Soysal, Turan Durmuş, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş, Serdar Hır, Ali Taşdemir, Cemevine katkı sağlayan İşadamı Hakkı Kayaoğlu, Ali Aksoy, Sanatçı Rahmi Deniz Fırat ve çok sayıda CHP'li eşlik etti.


Açılışın ardından Gürsel Tekin, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetede yer alan 'İstanbul'u kim yönetmek istemez ki' sözleri hatırlatılarak, 'CHP'nin İstanbul adayı olacak mısınız?" sorusu üzerine Tekin, "Her CHP'li potansiyel olarak her yere adaydır. CHP'de görev istenilmez verilir. CHP tabanı, İstanbul seçmeni kime görev verirse ben de onun arkasındayım" yanıtını verdi.
SARIGÜL'ÜN ADAYLIĞI

Bir gazetecinin "Mustafa Sarıgül aday olabilir mi?" sorusu üzerine ise Gürsel Tekin,"Sayın Sarıgül'ün önce partili olup olmamasına karar verdikten sonra..." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri