Sarıgül: Toprak seçimi yüzde yüz kazanır

CHP Avcılar Belediye Meclis Üyelerinin Avcılar Seramoni Düğün Salonu’nda kadınlar için düzenlediği toplantıya katılan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve Dr. Handan Toprak,kadınların yoğun ilgisi yüzünden uzun süre salona gire

Zorlukla sahneye gelen Sarıgül, “Avcılar’ın doktora ihtiyacı vardı, işte size Dr. Handan Toprak. Bu kadar erkek aday içinden başarıyla çıkan Doktor Handan Avcılar’da seçimi yüzde yüz kazanır” dedi.

“Tavuk su içer Allah’a bakar”

Yaptığı konuşmada İktidara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a da çatan Sarıgül, İstanbul’u 20 yıldan beri aynı anlayışın yönettiğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti. “Sevgili Kadir abi; Tavuk su içer Allah’a bakar. 20 yıldan beri İstanbul’u yönetiyorsun, 20 yılda İstanbul’un sorunlarını çözmedin, şimdi diyorsun kiİstanbul’un sorunlarını çözeceğim.Buradan soruyorum; 20 yılda ulaşımı niye çözmedin? 20 yılda trafiği niye çözmedin? 20 yılda İstanbul’un betonlaşmasına niye müsaade ettin? 20 yılda İstanbul’un tarihi dokusunu neden bozdun? Kuzey ormanlarımızdan ne istiyorsunuz? 20 yılda kaç bin ağacı katlettiniz? Bunun kanıtlarını önümüzdeki günlerde basın mensuplarıyla paylaşacağım ve tüm demokratik Dünyaya duyuracağım”.

Mustafa Sarıgül toplantıya katılan kalabalığa İstanbul’da yaşayanların büyük bir felaketle karşı karşıya olduğunu iddia etti ve şunları söyledi: “İstanbul’un suyunu arıtmadan Marmara Denizi’ne veriyorlar. Bu konu ile tüm belgeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağım” dedi.

Sarıgül, kasetler üzerinden Başbakan’a yüklendi

Sarıgül, Başbakan ve oğlunun yayınlanan kasetleri hakkında ise şunları söyledi: “Yayınlanan kasetler Almanya’da; Fransa’da, İtalya ‘da ve İngiltere’de yayınlansaydı Başbakanın derhal istifa etmesi lazımdı. Ama ne yazık ki pişkinlik had safhada. Şimdi de diyor ki ‘Bu olay bir düzmece’. Devlet Bakanlığı yapan Abdüllatif Şener açıkladı: ‘Ben Bilal oğlanı da tanıyorum, Recep Erdoğan’ı da tanıyorum. Bu ses hem Bilal’in sesi, hem Sayın Başbakan’ın sesidir’. Buradan Sayın Başbakan’a sesleniyorum. Sayın Başbakan: Bu konuşmandan sonra  ‘Alo Fatih’i arayarak neler söyleyeceksin merak ediyorum. Sayın Başbakan’a sesleniyorum; Ne yaparsan yap Sarıgül’ü deviremezsin, Sarıgül’ü susturamazsın. Sayın Başbakan ne yaparsan yap Sarıgül’ün yolu iffet yoludur, iffet yolundan Sarıgül’ü döndüremezsin.

Dr. Handan seçimleri yüzde yüz kazanır”

Konuşmasının bir bölümünde doğum için bile hastanelerde sıra beklendiğini kaydeden Sarıgül; “Doktor Handan’la beraber planlama yapacağız ve tüm mahallelerimizde kadın doğum merkezleri ve sağlık merkezlerini açacağız. Her mahallemizde kreşler açacağız. Her mahallemizde emekliler için dinlenme merkezleri oluşturacağız. Ama bunları yapabilmemiz için, her biriniz en az üç tane AKParti’li seçmenlerle konuşmanız ve onları ikna etmeniz lazım.Hepinizden bunu rica ediyorum” şeklinde konuştu.

“Sağlığımızın kıymetini iyi bilelim” diyen Mustafa Sarıgül, konuşmasını şöyle noktaladı: “Avcılar’da sağlıkla ilgili problemleri çözecek aday geliyor. Bu kadar erkek aday adayı içerisinden başarı ile çıkan Handan Toprak, Avcılar seçimlerini de yüzde yüz kazanır. Handan başkanımızı önce Allah’a ve sonra da size emanet ediyorum. Emaneti iyi koruyun ve onun etrafında kenetlenerek Avcılar’da yeniden tarih yazın “dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri