Sarıgül'den İnönü'ye ağır sözler

Siyaset kulisleri ve gündemi uzun süre işgal ettikten sonra bir istifa ile noktalandığı düşünülen CHP'nin Şişli hesaplaşmasında yeni bir raunt başladı.

Adliyede Hayri İnönü- Mustafa Sarıgül çekişmesi nedeniyle tanık olarak ifade veren oğul Emir Sarıgül, dün twitterden yazdığı mesajlarda ağır bir dille Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü eleştirdi.  Emir Sarıgül "Parti terbiyem ve bir tesadüf eseri taşıdığınıza inandığım o kıymetli soyadınıza olan saygımdan size daha fazla cevap vermek istemiyorum dedi"

 Geçtiğimiz günlerde belediyedeki görevinden istifa eden yönetici ve eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül Şişli Belediyesi ile ilgili bir süredir devam ettirdiği suskunluğunu yeniden bozma kararı aldı. Emir Sarıgül Şişli'de tehditlerin, görevden almaların, yetki kısıtlandırmalarının yaşandığı Belediye ve mali konulara ilişkin attığı tweetlerle Hayri İnönü'yü adeta bombaladı. Sarıgül'ün Hayri İnönü'ye daha fazlasını söylememe nedeni olarak da 'Soyadına olan saygı' yı göstermesi dikkat çekti.

İşte Emir Sarıgül'ün Tweetleri:

Madem Bu Belediye Mali Bakımdan bu kadar sıkıntılıydı, Neden sevinç çığlıkları atarak,mutluluk Gözyaşları dökerek hayal dahi edemeyeceğiniz bu makama aday oldunuz Hayri Bey.

Yüzde 70 oy ile taçlanan ve Türkiye'ye örnek olmuş olan Şişli Modeli,muhtarlarımız ve meclis Üyelerimiz ile oluşmuştur. Yerel Yönetimlerin bel kemiği Muhtarlarımız ve Meclis Üyelerimizdir. Meclis Üyelerimizi ve Muhtarlarımızı yok sayan anlayışı kabul etmiyorum.

 

Şişli Belediyesi'nde 5 yıl Bütçe komisyonu Başkanlığı yapmış birisinin. Şişli Belediyesinin mali durumunu Mahalle dedikodusu şeklinde basına konuşması çok acıdır. Belediye Başkan Adayı yapıldığı gün, Sn. Mustafa Sarıgül'e ailesince yazılan teşekkür mektuplarını basına vermek bana yakışmaz Parti terbiyem ve bir tesadüf eseri taşıdığınıza inandığım o kıymetli soyadınıza olan saygımdan size daha fazla cevap vermek istemiyorum. Size en güzel cevabı verecek olan Şişlili yurttaşlarımız ve yok saydığınız,hor gördüğünüz CHP'li Örgüt emekçilerimizdir.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri