Sarıgül’den Trakya çıkartması....

CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmasına kesin gözüyle bakılan Başkan Mustafa Sarıgül, Cumartesi günü büyük bir araç konvoyu ve binlerce gönüllüsü ile CHP bayraklarıyla gövde gösterisi yapacak.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 14.Eylül Cumartesi günü, İstanbul’dan başlayacak büyük bir gövde gösterisine hazırlanıyor. Keşan’da  Yeni Muhacir Belediyesi ile birlikte 4 belde belediyesini ziyaret edecek olan Mustafa Sarıgül, uzun bir aradan sonra  CHP örgütleri ve CHP bayraklarıyla bu etkinliği gerçeklştirecek.Ayrıca Sarıgül için hazırlanan İstanbul adaylığında kullanacağı “İstanbul’da Sarıgül’ün zamanı geldi” adlı şarkısı da kitlelerle paylaşılacak.

Cumartesi günü Mecidyeköy’den başlayacak “Büyük Yürüyüş” e e-5 karayolu boyunca çoksayıda toplanma noktasından binlerce yurttaş ve CHP’iler de katılacak. CHP’nin İstanbul adaylığı açıklaması öncesinde kendi deyimi ile “son kez” İstanbul dışına çıkacak olan Başkan Mustafa Sarıgül, binlerce İstanbuulu ile de buluşacak. Trakya çıkartmasında yol üzerinde ki tüm yerleşim noklalarına da uğramayı hedefleyen Sarıgül ve arkadaşları, Yeni Muhacir Belediyesi önünde de bir miting düzenleyecekler.

ÇORBACIOĞLU VE AKMAN

Başkan Mustafa Sarıgül’ün Trakya çıkartması ile ilgili olarak, yakın çalışma arkadaşları eski Kumburgaz Belediye Başkanı  Hüseyin Çorbacıoğlu  ve Çatalca CHP Belediye Başkan a.Adayı Engin Akman’da  seferber oldu.

CHP BAYRAĞINI ALAN GELSİN

Etkinlikte herkesin CHP ve Türk bayraklarıyla “Çare Sarıgül” yazılı  pankartları taşıyacakları açıklandı. Cumartesi günü saat 11.00’dan itibaren bölgemizde Avcılar,Beylikdüzü Kanatçı ağa ve  Saat 12.00’de Çatalca Mimarsinan kavşağında E-5 karayolu üzerinde Sarıgül ile buluşma noktaları oluşturuldu.Ayrıca Silivri ve Selimpaşa, Kınalı kavşaklarında da partililerin araçlarıyla Sarıgül’ü bekleyerek birlikte Keşan’a geçecekleri açıklandı.

 

Cumartesi günü Sarıgül’le İstanbulluların buluşma noktaları...

10.30.. 1.İstasyın:Şişli.Beşiktaş,Sarıyer,  Yer: Profilo E-5 Mecidiyeköy,

11.00   2.İstasyon : Kagıthane, Beyoğlu,Beykoz Yer: Talatpaşa Viyadğü,Okmeydanı

11.15.  3. İstasyon: Eyüp, GOP, Sultangazi,Bayramapaşa, Yer: Edirnekapı Şehitliği

11.30  4.İstasyon Üsküdar,Zeytinburnu,Güngören,Esenler, Yer: Cevizlibağ

11.45  5.İstasyon: Bakırköy, Tuzla,Ümraniye, Yer: İncirli Ömür önü

12.00  6.İstasyon :Bahçelievleri  Bağcılar,Kartal, Yer: Şirinevler Koçtaş Önü

12.30  7.İstasyon: K.Çekmece,Başakşehir,Çekmeköy,  Yer: Küçükçekmece Belediye Binası 

12.45  8. İsatsyon: Avcılar,Kadıköy,Ataşehir  Yer: Avcılar köprüaltı

12.30  9. İstasyon:  Esenyurt,Arnavutköy,Çatalca, Beylikdüzü, Büyükçekmece Yer:  Çatalca sapagı Mimarsinan Kavşağı E-5 üzeri

13.30  10.İstasyon: Maltepe,Silivri, Pendik,Fatih. Yer: Silivri Garden Retorant  Önü

14.30  11.İstasyon:Tekridag E-5 üzeri köfteciler

15.30 Keşan  Yeni Muhacir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri