Seçim bürolarını Milletvekilleri açtı

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından İstiklal mahallesi’ne bir seçim irtibat bürosu daha açıldı. Seçim irtibat büro açılışına, AK Parti üçüncü bölge milletvekili adayları Nureddin Nebati, Esra Deniz, İlçe başkanı Şenay Değer, Belediye başkanı Nec
 
Şenay Değer “ Planlı ve programlı çalışıyoruz”
AK Parti Esenyurt İlçe başkanı üçüncü seçim irtibat burosunun açılışını gerçekleştiğini belirterek, ziyarete gelen milletvekili adaylarını tanıttı. Değer “ Öğle saatlerinden itibaren, milletvekili adaylarımız ile bu mahallemizde esnaf ziyareti gerçekleştirdik. STK ve bazı derneklermizide ziyaret ederek milletvekili adaylarımız ile vatandaşlarımızı buluşma ve kaynaşma, imkanı bulduk. Bu açılışımızdan sonra da ziyaret çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekili adaylarımız belli olduktan sonra, mevcut çalışmamıza daha hız vererek, seçime kadar planlı ve programlı aktivitelerimize devam edeceğiz” dedi.
 
Esra Deniz “ Hedef daha fazla milletvekili”
Üçüncü bölge milletvekili adayı olan, Avukat Esra Deniz,yaptığı konuşmada, AK Parti yönetiminin bu seçimde bayanlara tanınan yoğun kontejan’nın mutluluk verici olduğunu söyledi. Deniz “ Ücüncü bölge yaşayan bir vatandaş olarak, bugün Esenyurt’a gelirken yeni yapılan yollar, sosyal alanlar ve yeni yapılar beni hayrete düşürdü.Belediye başkanı sayın Necmi Kadıoğlu’na bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Yapılan tüm bu çalışmalar neticesinde AK Parti teşkilatı olarak hedefimiz, inşallah merkezi seçimlerde daha fazla milletvekili ile temsil edilebilmektir” dedi.
 
Necmi Kadıoğlu “ Sağ duyulu olmalıyız”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, değişmesi planlanan anayasa hakkında konuştu. Kadıoğlu “ 12 Eylül referandum seçiminde, milletimiz büyük bir çoğunlukla evet dedi. Demekki bu anayasanın kendilerine göre olmadığını gördüler. Fakat bize engel olmaya çalışıp kendi menfaatlerine yönelik, anayasaların  getirmiş olduğu maddelerin değişmesini istemiyorlar. Halkın iktidara getirmediği yönetimleri getirerek, ülkenin ve milletin kaybetmesine sebep olmuşlardır. Bunlar çok önemli konulardır. Dün milletimiz üzerinde, yapılmak istenen oyunları bilerek, anlayarak ona göre hareket etmemiz gerekir. Bu şer cephesi tektir, ayırımcılığa prim vermeden, millet olarak sağ duyulu olmalıyız” dedi.
 
Nureddin Nebati “ Dünya bizi konuşuyor”
AK Parti İstanbul eski İl başkan yardımcısı olan diğer milletvekili adayı Nureddin Nebati’ de söz alarak, AK Parti teşkilatında ve önceki dönemlerde uzun yıllar siyaset ile uğraştığını söyledi. Nebati “ Esenyurt’ta bu gün hemşehrilerimiz ve esnaflarımız ile görüştük. Vatandaşlarımız tarafından güler yüzle karşılandık, bizde güler yüz gösterdik. AK Parti teşkilatı olarak, kapısı çalınmadık, hatırı sorulmadık vatandaş bırakmamalıyız. Bugün her gittiğimiz kapıda burada yapılan hizmet ve çalışmalardan dolayı memnun olduklarını gördük. Başbakan’ımız ve Belediye başkanımızın böyle büyük hizmet çalışmalarından dolayı bugün vatandaşımızın Allah razı olsun dediklerini duyduk. Bunlar bizim için memnuniyet verici bir olaydır. Bugün dünyanın neresine giderseniz gidin, Türkiye Cumhuriyeti ve Recep Tayyip Erdoğan konuşuluyor” dedi.
 
Seçim irtibat ofisi açılışı sonrasında, AK Parti Esenyurt İlçe teşkilatının Esenkent Havana Park’ta düzenlemiş olduğu kermes’i milletvekili adayı Nureddin Nebati ve beraberindeki heyet ziyaret ederek açılan standları gezdi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri