SELVİ KILIÇDAROĞLU CHP’Lİ KADINLAR İLE SOKAK ÇALIŞMASINDA

CHP Ankara il Kadın Kollarının başlattığı "umut" projesi CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı ve ilçe kadın kollarının da katılımlarıyla tüm yurtta hızla devam etmektedir. Projenin 4. Ayağı Mamak ilçesinde gerçekleştirilmiştir.

CHP Ankara il Kadın Kollarının başlattığı  "umut" projesi CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı ve ilçe kadın kollarının da katılımlarıyla tüm yurtta hızla devam etmektedir. Projenin 4. Ayağı Mamak ilçesinde gerçekleştirilmiştir.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Kadı Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve MYK üyeleri, Ankara il Kadın Kolları Başkanı eski spikerlerden Canan Kumbasar ve yönetim kurulu üyeleri ile Ankara Mamak  ilçe başkanı ve Kadın Kollarının katılımıyla ilçe binasında yapılan  toplantının ardından,  Mamak Tepecik, Dostlar ve Lalahan  mahallelerinde umut projesi doğrultusunda  ev ziyaretleri ,esnaf ziyaretleri, alan çalışması, kadınların el emeklerini değerlendirdikleri kurs ziyareti,  Aşkale-Tercan köyleri kültür dayanışma derneği ziyaretleri yapıldı.  Lalahan istasyon mahallesinde taziye çadırı ziyareti, ev ziyaretleri yapılarak,  mahalle halkının Kentsel dönüşümle ilgili  yoğun olarak yaşadıkları sorunlar ve öneriler dinlendi. Mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Selvi Kılıçdaroğlu CHP’nin alan çalışmalarına bundan sonra daha fazla vakit ayıracağını söyledi.

 

 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri