Silivri MHP hedefe kitlendi

Silivri MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih Kınalı ve Coşkun Karaçat görevlerinden istifa ederek Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. 13 kişinin de Belediye Meclis Üyeliği için başvuru yaptığı öğrenildi.

 Diğer yandan MHP’den Belediye Başkan Adaylığı konusunda ismi geçen MHP İl Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz’ın henüz resmi başvuruda bulunmadığı da alınan bilgiler arasında.  

Türkyılmaz; Başvurular devam ediyor, sürpriz isimler çıkabilir
Aday Adaylığı başvuruları konusunda görüşüne başvurduğumuz MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Teşkilat bünyesinde görev yapanların başvuru süreci 1 Eylül’e kadardı ve 1 Eylülde bitti. Teşkilat yönetiminden sadece iki arkadaşımız istifa ederek Belediye Başkanı adaylığına başvurdu. Bu arkadaşlarımız Coşkun Karaçat ve Fatih Kınalı. Bunun dışında partilimiz olup parti yönetiminde olmayan arkadaşlarımız meclis üyeli başvurusunda bulunuyorlar. Şu ana kadar 13 kişi meclis üyesi adaylığı için başvuru yaptı. Adaylık başvuruları devam ediyor. Şu anlık iki tane belediye Başkan aday adayımız var ama sürpriz isimlerde çıkabilir. Aday Adayı olan arkadaşları kutluyor, hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. 
Kimsenin yanında değiliz, MHP’nin kendi hedefleri var!
MHP şunun yanında bunu destekleyecek şeklinde ki konuşmalara da cevap veren Türkyılmaz; “ Milliyetçi Hareket Partisi de bütün siyasi partiler gibi yerel seçimlerde en iyi sonucu almak için mücadele edecektir. MHP onun yanında bunun yanında diye bir şey söz konusu olamaz. Biz kimsenin yanında değiliz. MHP Silivri Teşkilatının kendi hedefleri var. Biz kendi hedefimize kitlendik. İnşallah hedeflediğimiz sonuca ulaşacağız ve 31 Mart 2014 tarihinde MHP’nin bayrağını Silivri’de dalgalandıracağız” dedi.
Haber/ Fatma Sarıbıyık  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri