Silivri MHP’den Kazlıçeşme mitingine davet

Silivri MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz bir basın toplantısı düzenleyerek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 5 Ekim’de Kazlıçeşme’de düzenleyeceği,“Demokrasi” mitingine Silivrili vatandaşları ve basın mensuplarını davet etti.

MYK Üyesi Volkan Yılmaz ve MHP İl Başkan Yardımcısı Pınar Şentürk katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, MHP’nin Genel ve Yerel Seçimlerdeki oy oranlarıyla ilgili özeleştiride bulunurken, MYK Üyesi Volkan Yılmaz ise; “2014 seçimlerinde MHP Silivri Belediye yönetimine ortak olacak” dedi.

Yılmaz; MHP bu kez Silivri Belediye Yönetimine ortak olacak

Kazlıçeşme’de düzenlenecek olan, “ Demokrasi” mitingine bir davette MHP MYK Üyesi Volkan Yılmaz  yaptı. Milli değerlerin korunması ve yaşatılması adına düzenlenen demokrasi mitingine İstanbul’un 39 ilçesinin de katılacağı ve bunun için gerekli çalışmaların yapıldığını söyleyen MYK Üyesi Volkan Yılmaz, MHP’nin Silivri’de pırıl pırıl bir Belediye Başkan Adayı olacağını söyledi. 2014 seçimlerinde Silivri MHP’nin yerel yönetime ortak olacağını söyleyen Yılmaz; “ Bu seçimlerde MHP Silivri Belediye Yönetimine ortak olacak. Partimiz pırıl prıl bir Belediye Başkan Adayı çıkartacak ve bu kez Silivri’deki yönetime MHP ortak olacak” dedi. 

Tokatlılar derneğine ziyaret

MHP Silivri İlçe Binasında gerçekleştirilen basın toplantısına MHP İl Başkan Yardımcısı Pınar Şentürk ve MYK üyesi Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, ilçe Basın Sorumlusu Varol Karadeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Katıldı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantının ardından İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve berberindekiler, Silivri Tokatlılar Derneğini ziyaret etti.

Haber/ Fatma Sarıbıyık

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri