Silivri’de Hakan Şükür’e sevgi seli

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Milli futbolcu Hakan Şükür Silivri İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Partililer tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Hakan Şükür, Silivri halkının da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 Silivri çarşı meydanında bütün esnafları tek tek ziyaret eden Şükür CHP’nin seçim stantınada uğrayarak başarılar diledi. Milli Futbolcu Hakan Şükür’den imza almak isteyen vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı.

 

Şükür, Silivrispor forması giydi

Silivri’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milli Futbolcu Hakan Şükür, Silivri çarşı meydanından sahile ancak bir buçuk saatte inebildi. Fener Bahçe Spor Kulübünü Derneğini  ve Silivri Spor Kulübünü de ziyaret eden Şükür, kendisine hediye edilen Silivri Spor formasını giydi. 

 

 Karakaş; “ AK Partinin farklığı var”

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı, Milli Futbolcu Hakan Şükür’ün parti teşkilatı ziyaretinde konuşma yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş; “  Galatasaray ve milli takımımızın formasını gururla taşımış, zaman zaman futbol sahasında dünyaya ders vermiş olan en hızlı gölü atan milli futbolcumuz Hakan Şükür’ün aramızda olmasından mutluluk duyuyoruz. Ustalık döneminde de, Türkiye’nin 2023’e hazırlanması noktasında yine forvette, yine bütün dünyaya gol atmak için milletvekilliği saflarında yer alacak olan Milli futbolcumuz Hakan Şükür beyefendiye ben teşkilatımıza ve Silivri’mize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Tüm siyasi partilerin kadrolarına bakarsanız Ak Partinin farklılığı var. Ak Parti kadrolarında ahde vefa var, gençler var, hanım efendiler var, akademisyenler, uzmanlar var. Futbolunda uzmanı var. Kadromuzda görmekten gurur duyduğumuz milli oyuncumuzda var. Kendisine şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

Başbakan 20 senelik aile dostumuz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 20 senedir aile dostu olduğunu söyleyen Şükür; “Sayın Başbakanımız bizim 20 senedir aile dostumuz aynı zamanda. Kendisi çok zor dönemlerden geçti. Sizlerinde bildiği gibi ‘muhtar bile olmaz’ denildi. Ama bugün bizim Başbakanımız. Bana siyaseti yapamaz dediler. Ama son zamanlarda ki üslup tartışmalarına da baktığımızda aslında biz  Ak Parti olarak, ismimizdeki Ak kelimesine uygun, dışarıdaki hareketlerimizle bu ülkenin, bu üslupların dışında bir ülke oluğunu ve çok seviyeli, dürüst bir parti olduğu gerçeğini yaşamamız gerektiğini düşünüyorum. Onun için buradayım. Ben Başbakanımızı seviyorum, ülkemizi seviyorum. Ülkesini seven herkesin ona hizmet etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben yurt dışında da oynadım yıllarca. Keşke AK Partinin bu yakaladığı başarılarla, ülkeye duyulan itibarın arttığı, bu günlerde yurt dışında oynasaydım. İstikrarın sürmesi ve Türkiye’nin büyümesi için daha çok çalışmalıyız. Ben ülkesini çok seven bir insan olarak bundan sonra bu parti de sizlere hizmet edeceğim” dedi.

Haber: Fatma Sarıbıyık  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri