Silivri’yi tanımıyor

Silivri Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, AK Parti Adayı Tahir Sert’in, kendi projelerini yeni proje gibi kitapçığa bastırdığını söyledi.

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in seçim çalışmaları kapsamında bastırdığı kitapçık Silivri gündemine oturdu. CHP’li Işıklar, 4 yıl önce kendisi tarafından açılışını gerçekleştirdiği Silivri Belediyesi Mimarsinan Mahallesi Spor Tesisinin, Tahir Sert tarafından yeni bir proje gibi kitapçığına bastırdığını söyledi.

Sert’ten büyük hata

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in, ‘Silivri’nin Vizyon Projeleri’ adı altında bastırdığı kitapçıkta Mimarsinan Mahallesi Spor Tesisleri de yer alıyor. Söz konusu tesisin Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından 2010 yılında açılışı yapıldığı Silivri kamuoyu tarafından biliniyor.
Özcan Işıklar döneminde ihalesi yapılan Silivri Belediyesi Alipaşa Mahallesi, Gazitepe Mahallesi ve Mimarsinan Mahallesi projeleri de ‘Silivri’nin Vizyon Projeleri’ isimli kitapçıkta yer alıyor.

AK Parti meclis üyeleri de katılmıştı!

12 Kasım 2010 Cuma Günü saat 15.00’de gerçekleştirilen Silivri Belediyesi Mimarsinan Mahallesi Spor Tesisi açılışına AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri de katılmıştı.

IŞIKLAR; “TANIMADIĞI İLÇEYİ YÖNETMEYE TALİP OLUYORLAR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri’nin 35 mahallesiyle büyük bir şehir olduğunun altını çizerek; “Daha ilçeyi tanımıyorlar. Arkadaşa önce Silivri’yi tanıtıp, yapılanları göstersinler. Silivri’yi tanımayan insanlar şehri yönetmeye talip oluyor! Başbakan da kendisine evini Silivri’ye taşıdın mı diye sormuş. Babaannesi burada doğdu diye, 5 yılda bir buraya geleceksin, kendine oy isteyeceksin. Silivri’de İstanbul’dan beyaz atlı bir prens gelsin de bizi yönetsin diye bekliyordu” dedi.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri