Takke düştü kel göründü!

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na cevap verdi...

 

Bazı gazetelerde muhalefete yönelik “Bel altından vuruyorlar” şeklinde açıklamalar yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na yanıt veren CHP Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Artık takke düştü kel göründü, Plazaların üzerinden Esenyurt’ u seyrederek sorunları yok sayamazsınız” dedi.

 

CHP olarak ortaya koydukları eleştirilerin ve önerilerin, Esenyurt’un ve Esenyurtlu’nun daha iyi bir yaşama kavuşması adına yapıldığının altını çizen CHP İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na, eleştirilerden rahatsız olmak yerine ilçenin eğitim konusunda yaşadığı sıkıntılara çözüm üretme çağrısı yaptı.

 

OKUL İHTİYACI KONUSUNDA BİZE HAK VERMİŞ

İlçe Başkanı Bozkurt, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

Hepinizin bildiği üzere kısa bir süre önce Esenyurt’taki okulların sınıf mevcutlarına dikkat çekerek bu konunun ivedilikle çözülmemesinin 90 bin öğrencinin yaşamlarının kaybedilmesi anlamına geldiğini belirtmiştik. Sayın Belediye Başkanımız gazetelere verdiği röportajda bizim tespit ettiğimiz Esenyurt’ ta ki eksiklikleri kabul etmiş olacak ki sınıf mevcutlarının 25 olması gerektiğini ve bunun için de 40 (aslında ihtiyaç en az 50 ama!) yeni okul yapmayı planladıklarını bildirmişlerdir. Belediye başkanı, verdiği röportajda isim belirtmeden bizi kastederek kendisini eleştirenleri bel altı vurmakla suçluyor. Sayın başkan şunu iyi bilmelidir ki; Kaliteli Eğitim ve bu eğitim sisteminin ürünü insanlar bir ülkenin en büyük değeridir. Dolayısıyla Ülkemizin geleceği ve kişilerin mutluluğu açısından bu konudaki eksiklikleri dile getirmek bel altı vurmak değil hedefi tam olarak 12 den vurmak demektir.

 

SIĞ VE MAKSATLI BİR YAKLAŞIM

Yine röportajının bir bölümünde  “bizim başka yerlere yatırım yapmamızdan rahatsızlık duyuyorlar” diyor. Bu biz iyiyiz onlar kötü mesajı verme dürtüsü son derece sığ ve maksatlıdır. Eğer Esenyurt kendi sorunlarını çözdüyse ve Esenyurtlular onay veriyorsa tabi ki ülkemizin başka bölgelerine de yardım yapılmalı bunda hiçbir sakınca yok. Ama kimin finanse ettiği belli olmayan bu yatırımları büyük sorunları perdelemek veya birilerinin siyasi rant elde etmesi için kullanıyorsanız biz doğru bilgileri ebetteki kamuoyuyla paylaşırız. 

 

TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ!

Artık takke düştü kel göründü, Plazaların üzerinden Esenyurt’ u seyrederek sorunları yok sayamazsınız, sıkışınca geçmişe yönelik eleştiriler yapıp kafa karışıklığı yaratarak da bir yere varamazsınız. Okul yapımı için arsa tahsis etmek belediyenin sorumluluğundadır dolayısıyla yapılması gereken bugün yaşanan sorunları sağlıklı bir şekilde çözmek için, okul ihtiyacı olan en az 50 arsanın doğru yerlerde ve büyüklükte tahsis edilmesidir.

 

RAHATSIZ OLMAYIN GEREĞİNİ YAPIN

Sayın Kadıoğlu’ndan beklentimiz; Esenyurt’un geleceği için yapılan uyarılardan rahatsız olmak yerine bir an önce okul arsalarını tahsis etmesi ve bu konuda kamuoyunu bilgilendirmesidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri