Tazegül sıkmadık el bırakmıyor!

Göreve geldiği günden bu yana dur durak bilmeden önce ilçe protokolünü daha sonrada ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını esnafı, özel ve resmi kurumların yanı sıra siyasi partiler de ziyaret eden CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül ve ekibi ilçe
 Tazegül sıkmadık el bırakmıyor!

Göreve geldiği günden bu yana dur durak bilmeden önce ilçe protokolünü daha sonrada ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını esnafı, özel ve resmi kurumların yanı sıra siyasi partiler de ziyaret eden CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül ve ekibi ilçe genelinde sıkmadık el bırakmadı.

B.Çekmece değer kaybetti!

Tazegül ve ekibi ziyaretlerine Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı, Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nazliye Çayla, ÇYDD Başkanı Nadire Erkek ve vergi dairesi müdürü Seyfettin Kaya’yı ziyaret ederek  karşılıklı görüş alışverişinde bulundular ve yapacakları çalışmalar ve programlar hakkında bilgi sundular.

Bu ziyarette Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı Büyükçekmece’nin değerinin düştüğünü söyleyerek, eskiden Büyükçekmece’de 10 lira olan bir taşınmaz Beylikdüzü’nde bir lira idi. Şimdi ise tam tersi oldu dedi. Yazıcı Büyükçekmece’deki sahilin işgal edildiğini de belirterek Çevre Derneği’de bu işgalin üzerinde oturmaktadır dedi. Plajda kum kalmadığını söyleyen Yazıcı sahilin her tarafı birilerine verilmiş her taraf işgal altında. Kent Konseyi olmayan tek ilçe olduklarını belirten Yazıcı bizler el birliği ile el ele vererek bu sorunları aşmalıyız dedi.

Noksanlarımız vardı…

CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Dursun Tazegül de sorunların çözümü için kendilerine düşen ne görev olursa o görevi üstlenmeğe hazır olduklarını söyledi. Tazegül şimdiye kadar bizim partimiz kendisini anlatmakta noksanlıklar yaşadı. Fakat bundan sonra bu yeni CHP kadrosu bunları görerek tüm sorunlarda halkımızın yananda olacaktır bunu başaracak bir kadromuz var dedi.

Son olarak Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Kaya’yı makamında ziyaret eden Tazegül ve ekibi eski maliyeci olması sebebiyle maliye ile ilgili genel sorunlar üzerine konuştu. Maliyecilerin kılı kırk yararak hesap yaptıklarını, bir taraftan devleti – tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını düşünürken, diğer taraftan mükellefin mağdur olmaması için çaba sarf ettiklerini söyledi. Tanışma amaçlı geçen ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Kaya da Tazegül ve ekibini tebrik ederek ziyaretten dolayı da teşekkür etti.

Tazegül, ziyaretlerin arkasının geleceğini ve ilçede bulunan Eğitim kurumlarını, İmamları ve sanayicileri de tek, tek ziyaret edeceklerini söyledi. Halkın sorunlarını yerinde dinleyip çözüm için çaba harcayacakları konusunda kararlı olan Tazegül, ilçede yaşayan tüm yurttaşların elini sıkacağız ve herkesi kucaklayacağız dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri