Tazegül’den Karaağaç ziyareti

CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Tazegül, Karaağaç mahalle muhtarı Nejat Doğan’ı ziyaret etti.
Aday adaylığı sürecinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Büyükçekmece Belediye BaşkanAday Adayı Mehtap Tazegül, Karaağaç mahalle muhtarı Nejat Doğan’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Karaağaç mahallesinin hala köy havasında olduğunu belirten Tazegül, ilçemize bağlı böylesine doğal bir mahallemizin bulunması güzel bir şey. Umarım bu doğallığını her zaman koruyabilir’ dedi. Muhtarların zor şartlar altında görev yaptığını da söyleyen Tazegül, şartların iyileştirilip muhtarlara görev alanlarında daha aktif bir rol verilmesi gerektiğini ifade etti.

Büyükçekmece kazansın
Tazegül’ün ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Karaağaç Mahalle Muhtarı Nejat Doğan, ‘Parti veya aday ayırt etmeksizin, Büyükçekmece’ye faydalı olacak en iyi adayın kazanması en hayırlısı olacaktır. Sizlerede aday adaylık sürecinde başarılar diliyorum’ dedi.
Muhtar Nejat Doğan’a gerçekleştirilen ziyaretin ardından Tazegül ve ekibi Karaağaç Mahalle esnafını gezerek, hem sıkıntıları dinlediler hem de çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Gökhan TIRTIL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri