Tazegül’den Odalara ziyaret

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Tazegül, Şoförler ve Esnaf Odası ziyareti sırasında projeleriyle oda başkanlarının takdirini kazandığı gözlendi.
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Tazegül, ilçedeki meslek odalarını ziyaret ederek, yerel ölçekteki sektörel sorunlar konusunda oda başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı ve Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke’yi ziyaret eden Mehtap Tazegül’ün, olası belediye başkanlığı döneminde yapacağı projeleri, ilçeki meslek kuruluşlarına soracağına, gerekirse referandum yaparak hayata geçireceğine yönelik sözleri takdir topladı.

Yazıcı: Projelerinizi yakından takip ediyorum 
CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Tazegül’ün, Esnaf Odası ziyareti sırasında, Başkan Rahmi Yazıcı’nın, Tazegül’ün projelerini takdirle karşıladığını, internet sitesini ve basında çıkan haberleri takip ettiğini belirterek “Görüyorum ki; Mehtap Tazegül sadece ‘aday adayı olmak için’ yola çıkmamış. Projeleriyle yola çıkan bir aday adayı görmek sevindirici” demesi dikkat çekti.

Ereke: İlçenin sorunlarını bilen aday çıkması sevindirici

Tazegül’ün Şoförler Odası ziyaretinde aynı sözlerin sarf edildiği görülürken, Başkanı Mahir Ereke’nin de “Dolu dolu projelerinizin olması sevindirici... Aday adayı olmanızı doğru buluyorum. Projelerinizle gelmeniz güzel, projelerinizin şehre yönelik olduğunu görmek güzel. Büyükçekmece’nin içinden, ilçenin sorunlarını bilen bir adayın çıkması bizi sevindiriyor” dedi.
Trafik Komisyonu yeniden kurulmalı
Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke, üyelerinin sıkıntılarını anlattığı ziyaret sırasında, eskiden ilçede ‘Trafik Komisyonu’ olduğunu, bu komisyonun ilçenin sorunlarını çok iyi bildiği ve çözüm bulma konusunda sıkıntı çekmediğine işaret ederek, şimdiki süreçte Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UKAME’de bütün İstanbul’un sorunlarının masa başında çözülmeye çalışıldığını ve bu durumunda ilçede sıkıntı yarattığını ifade etti. Başkan Ereke, özellikle ilçedeki taksilerin İstanbul içinde çalışamadığına değinerek, “Bizim taksilerimizde, İstanbul’un içinde çalışan taksiler gibi vergisini, harcını ödüyor. Ancak biz, İstanbul’dan yolcu alamıyoruz. Bizimkiler de sarı taksilerle aynı statüde olması gerekir” dedi.
Tazegül: Halkın istemediği proje yapılmayacak

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Tazegül, iki oda başkanının da ortaya koyduğu sorunların, belediye yönetimleri sırasında çözülecek sorunlar olduğuna dikkat çekerek “Bizim belediye başkanlığı dönemimizde özellikle odalar ve mesleki kuruluşlarla organize çalışma içinde olacağız.  Hayata geçireceğimiz projeleri halka soracağız, gerekirse referandum yapacağız. Halkın istemediği, meslek kuruluşlarına zarar verecek hiç bir projeyi yapmayacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri