TDH: ZAMANI GELDİ!

Türkiye Değişim Hareketi Avcılar İlçe Teşkilatı kahvaltıda biraya geldi. Toplantıya TDH İl Başkanı Tuncay Şamiloğlu'nun yanı sıra CHP Avcılar adayı Handan Toprak da katıldı

Türkiye Değişim Hareketi Avcılar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği sabah kahvaltısı Bahçeli Restaurant'ta gerçekleşti. TDH Avcılar İlçe Başkanı Tuncay Şamiloğlu ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı sabah kahvaltısına TDH İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Bozkurt ve CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak Benli de bulundu.

İlçe Başkanı Tuncay Şamiloğlu, 4 aylık ilçe başkanlığı dönemi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yeni yönetim kurulunu basına tanıttı. Toplantıda CHP'li Handan Toprak da bir konuşma yaparak TDH Avcılar'ın güçlü bir bağı olduğunu söyledi. Toprak, "Bu sevgiyi İstanbul'da Genel Başkanları ve İstanbul Belediye Başkan adayımız Mustafa Sarıgül'ü belediye başkanı yapacağız. Zamanı  geldi" dedi.

TDH İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş da "TDH'a Avcılar halkı her zaman destek verdi. Bizi sevdi. Bu sevgi Avcılar'da Handan Toprak Benli, İstanbul'da da Mustafa Sarıgül ile taçlanacak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri