TEPECİK SORUNLARI İSTİFA ETTİRDİ

Tepecikliler Kaşif Erdal’ı meclis üyesi olarak seçti, meclise gönderdi, belediye yönetimince mahalle halkına verdiği sözler yerine getirilmeyince Erdal partisinden istifa etti…

TEPECİK SORUNLARI İSTİFA ETTİRDİ

Tepecikliler Kaşif Erdal’ı meclis üyesi olarak seçti, meclise gönderdi, belediye yönetimince mahalle halkına verdiği sözler yerine getirilmeyince Erdal partisinden istifa etti…

BENİ SEÇENLERE MAHCUP OLDUM!

 2004 Yerel Seçimleri’nden Tepecik’ten meclis üyesi listesine girerek CHP’den Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi olan Kaşif Erdem noter kanalıyla partisinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP ile, ilçe yönetimi ile ve partililer ile bir sorunu olmadığını HABERDAR’a açıklayan Kaşif Erdal ‘aradan iki yıldan fazla süre geçti, beni meclise gönderen halka bir hizmet götüremedik, çok mahcup oldum, belediye yönetiminden gerekli desteği görmedim, çok düşündüm ve şimdilik CHP’den istifa ederek bağımsız meclis üyeliği yapmaya karar verdim. Her hangi bir partiye geçmem söz konusu değil. Benim partimle sorunum yok, sorunum beni meclise gönderenlerin sorunlarını çözememektir. Bağımsız olarak da hizmet götüremez isem gerekirse meclis üyeliğinden de istifa edeceğim’ dedi.

 TEPECİKLİLER İSYANDA!

Öte yandan HABERDAR’a konuşarak Büyükçekmece Belediye yönetimini topa tutan Tepecikliler ‘Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 25 binlik seçmenden 5 bin oy aldığı için Tepecikten intikam alıyor. Gelin görün, her yer şantiye gibi. Belediye yönetimi adamına göre yıkım yapıyor. Sesi çıkmayanın balkonu, otoparkı, bahçesi yerle bir ediliyor. Yıkım yapanlara meydan okuyanlara, silah çekenlere, küfürü basanlara dokunulmuyor. Bu ne biçim adalet?

ADAMINA GÖRE YIKIM!

Tepecik meydanında çay bahçesi var, iskansız, ruhsatsız, yıksalar ya orasını, adam silah çekti ‘benim otoparkımı yıkan daha anasından doğmadı’ diye meydan okudu, yıksalar ya orasını diyerek dert yanan Tepecikliler belediye yönetimini  adil davranmamakla suçluyorlar.

 ADAMINA GÖRE HİZMET!

Sinop İli Durağan İlçesi Köy Dernek Başkanı İlhami Şahin ve Trabzonlular Dernek Başkanı Ömer Kaya gibi bir çok sivil toplum örgütü temsilcileri de sık sık toplantılar düzenleyerek Tepecik’in sorunlarını masaya yatırıyorlar. Tepecik’in kısmen çözülen imar sorununun beklentileri karşılamadığı kaydeden Şahin ve Kaya ‘Şuan 2.5 kat imara izin veriliyor. Bu Tepecik için yeterli değil. Tepecik 50-60 bin nüfusun yaşadığı önemli bir merkezi yerleşke ancak Büyükçekmece Belediyesi’nden hak ettiği hizmeti alamıyor. Hizmet gelmeyince CHP’liler Büyükşehir’i suçluyor Ak Partililer ise ilçe belediye yönetimini. Olanlar Tepecik halkına oluyor. Bu problemlerin ortadan kalkması ve Tepecik’in de hak ettiği hizmeti alması gerekiyor. Mahalle, sokak, cadde ayrımı yapılmaması gerekiyor. Hizmetin herkese eşit dağıtılması gerekiyor.’ Diye konuştular.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri