Toprak: Avcılar’ı kendini zenginleştiren kent yapacağız

CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar’ı çok kısa zamanda kendine yeten ve kendi kendini zenginleştiren bir kent vizyonu ile yöneteceğini açıkladı.

 

Avcılar CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak Benli, yerel ve bölgesel basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, uzman danışman kadroları ile dünyadaki modelleri incelediklerini ve Avcılar’ın geleceğini kendine yeten, kendi kendini zenginleştiren bir kent olarak kurguladıklarını açıkladı.

 

AVCILAR TURİZM MERKEZİ OLACAK

Dr. Handan Toprak Benli, ilçenin Küçükçekmece kıyılarında büyük bir tarihi hazineye sahip olduğunu ve hayata geçirilecek projelerle tarih turizmini geliştireceklerini söyledi.

Dr. Toprak, Bir üniversite kenti olan Avcılar’ın  bu potansiyelini projeler ile destekleyerek, gelişmesine katkı sağlayacak şekilde canlı bir gençlik kenti haline getireceklerini belirtti.

 

CHP Başkan Adayı Toprak, 1999 depremini Avcılar’da yaşayan bir Avcılarlı olarak öncelikli hedeflerinden birinin de mevcut binaların deprem güvenliği açısından güçlendirilmesi olduğunu söyleyerek, “Avcılar’ın 3 mahallesinin imar sorununu çözeceğiz. Bundan önce 5 yılda bir gelip sorunu çözeceğiz demişler ve 5 yıl uğramamışlar. Biz bu mahallelerdeki vatandaşlarımızın sorunlarını çözerek, onları özgürleştireceğiz. Bundan sonra politikacılar imar sorununu oy avcılığı için kullanamayacaklar” dedi.

 

ANNE MEMNUNİYETİNE DAYALI YÖNETİM

Dr. Handan Toprak Benli yerel ve bölgesel basın mensuplarının sorularını yanıtladığı toplantıda kendisinin doktor ve aynı zamanda kalite uzmanı olduğunu, bu nedenle Avcılar’da yaşam kalitesi standartlarını yükselteceklerini belirtti. Toprak “Biz projelerimizle insanları özgürleştireceğiz. Avcılar’ı anne memnuniyetine dayalı kalite yönetimiyle yöneteceğiz. Annenin memnuniyeti, ailenin memnuniyeti demek. Toplumun çekirdeği olan ailelerin memnuniyeti ise tüm toplumun  memnun ve mutlu olmasını sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

 

MEVCUT PROJELER DEVAM EDECEK

CHP Avcılar Belediye Başkan adayı; kadroları, danışmanları, proje ve kalite anlayışıyla yönetime hazır olduklarını, başkan seçildiği takdirde mevcut Belediye Başkanı Mustafa Değirmencinin sürmekte olan projelerini tamamlayacağını ifade etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri