Toprak:‘Güç burada’

Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak SKM’de kadın seçmenlerini ağırladı.

CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan ve CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner’inde katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Toprak; “Yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarım, partimizin emekçileri kadın gücüne inanan ve değişimden yana olan tüm kadınlarımız bugün burada bize destek için geldiler. İşte güç burada” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan’ın,kadın kotası uygulamasında büyük emeklerinin geçtiğini vurgulayan Toprak, “Bu gün bu uygulama sayesinde kadınlarımız, aktif siyasetin ön sıralarda yer almaktadırlar. Benim de Avcılar Belediye Başkan adayı olmamda büyük emekleri geçen genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanım Hilal Dokuzcan’a ve İstanbul İl Kadın Kolları Başkanım Arzu Öner’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Avcılar CHP’nin kalesidir”

Avcılar’ın CHP’nin kalesi olduğunu söyleyen Dr. Handan Toprak şu değerlendirmelerde bulundu: “Avcılar İstanbul’un en gözde semtlerinden biri. Bir tarafı Deniz, bir tarafı Göl ile kaplı olan bu ilçemize hizmet etmek bizler için onurdur. Avcılar’da yapılamayan ne eksiklik varsa onları yapmak için göreve talip oldum. Projelerimiz, yapılamayan işleri yapmaktır. Beni bu göreve getirenleri mahcup etmeyeceğim. Avcılar CHP’nin Kalesi olmaya devam edecektir” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri