TÜRKAUZ LİSTE KAZANDI

Öte yandan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı mahalle ilçe delege seçimlerinin ikisini geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi.

İL BAŞKANI MAHALLE SEÇİMLERİNİ DOLAŞTI!

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ilçe delege seçimlerini tek tek dolaşarak kontrol ediyor. Pazar günü Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın Barış Mahallesi delege seçimlerini  ziyaret eden Oğuz Kaan Salıcı burada partilileri ile kısa bir süre görüştükten sonra diğer ilçe seçimlerine uğramak için alandan ayrıldı.

Öte yandan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı mahalle ilçe delege seçimlerinin ikisini geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi.

TÜRKAUZ LİSTE KAZANDI

21 Ocak 2012 günü yaptığı Adnan Kahveci Mahallesi İlçe Delege seçimlerinde İbrahim Mendeşagu’nun liderliğindeki  kırmızı listesi ile  İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun türkuaz listesi yarıştı. CHP Beylikdüzü İlçesi binasında gerçekleşen seçimlere partililerin ilgisi yoğundu. Demokratik ve seviyeli bir seçim sonrası  İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun türkuaz listesi  137’ye karşı 376 oy alarak yarıştan galip çıktı.

22 Ocak 2012 Pazar günü  Birlik Sanayi Sitesi karşısı Tüze Sitesi Lokali’nde yapılan Barış Mahallesi delege seçimleri  ise İbrahim Mendeşagu’nun liderliğindeki  kırmızı liste 151 İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun türkuaz listesi 303 şeklinde sonuçlandı. Böylece iki mahalle seçimlerini de İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun listesi ezici bir üstünlük ile kazanmış oldu.

BİZE YAKIŞAN BU!

Seçimler sonrası sahneye davet edilen İbrahim Mendeşağu ‘Parti içi demokratik bir yarış yaşamaktayız. 2 liste yarıştı. Bize oy veren veya vermeyen bütün partililerimize teşekkürler. Toplam 10 mahalle seçimlerimiz var. Önemli olan demokratik bir ortamda bize yakışır şekilde süreci tamamlamaktır. Sosyal demokrat bir partiye ve onun üyelerine de yakışan budur zaten. Bu iki seçimde bize yakışır seçimler yaşadığımız için herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

KARDEŞ SEÇİMİ!

CHP Beylikdüzü  İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise konuşmasına İbrahim Menteşagu’ya teşekkür ederek başlayarak şunları söyledi: ‘Lise yılarımdan kalan bir anımı paylaşmak istiyorum. Bizim Karadenizli bir genç seçimler öncesi annesine yalvarıyor. Anne bu defa oyunu CHP’ye ver diye. Annesi de tamam oğlum oyumu kıratın altına basacağım diyor. Genç hayır anne altı okun altına basacaksın diyor. Neyse gün geliyor seçimler gerçekleşiyor. Oyunu kullanıp çıkan anne oğlunun yüzüne bir bakıyor ki sanki yine oyu doğru kullanmamışım bir havası var. Çocuk anne doğru kullandın değil mi dediğinde annesi bak bunu bildiğim için oy pusulasını yanımda getirdim ahada bak doğru kullanmadım mı diye. İşte bu hikayede olduğu gibi burada da bir kardeş seçimi var. Bütün seçimlerimizin kardeşçe seçilmesi en büyük arzum. Bunu yaşatan ve yaşatacak tüm partililerime teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Adnan Kahveci ve Barış Mahallesi’nin delege seçimleri sonuçlarının açıklandığı Mahalle Seçimleri Takvimi; 28 Ocak’ta Cumhuriyet, 29 Ocak’ta Büyükşehir, 04 Şubat’ta Marmara, Yakuplu, Sahil; 05 Şubat’ta da Gürpınar, Kavaklı ve Dereağzı mahalleleri şeklinde devam edecek. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri