Uslu: Seçmen de Siyasetçinin İş Ortağı

“Farklılıklar toplumun ortak değerlerinde buluşmalı”

Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen Siyaset Akademisi’nde konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Uslu, siyaset yapılacak alanın iyi analiz edilmesi gerektiğini söyledi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Beylikdüzü’nde "Türkiye’de siyasal iletişim ve seçimler " konusunu anlattı.
Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen Siyaset Akademisi'nin yedincisinde geleceğin siyasetçilerine “Hoca” kimliği ile ders veren Milletvekili Uslu, “Dünya ikiye ayrılır. Yönetenler ve yönetilenler. Yönetmeye talip olanların da içinde bulunduğu siyaset zeminini iyi tanıması gerekir” dedi. Katılımcılardan siyaseti iyi analiz etmelerini de isteyen Uslu, “Burası Beylikdüzü, burada kimler yaşar, burada yaşayanların perspektifi nedir, değerleri nedir, inançları nedir, farklılıkları nedir? Bu soruların cevaplarının iyi analiz edilmesi ve bütün bu farklılıkların doğru okunup, toplumun ortak kodlarını yakalamalıdır” diye konuştu.

Seçmen de Siyasetçinin İş Ortağı
Dersinde seçmenle olan diyalog ve iletişim konusuna da değinen Milletvekili Uslu, seçmenin siyasetçinin iş ortağı olduğunu da belirterek, iletişimde başarıyı yakalamadan, insanlarla akıl ve kalp birliği oluşturmadan siyasette başarılı olunamaz! İletişimin amacı kendini ve paydaşları karşı tarafı en iyi şekilde anlatmaktır” dedi.
Programa Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Opr. Dr. Atilla Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nehire Selantur ve çok sayıda izleyici katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri