Uzun, yanıt verdi İmamoğlu, teyit etti!

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü 2. Olağan Kongresi ardından yeniden İlçe Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ve yeni yönetimine beraberindeki heyetle nezaket ziyareti gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, muhalefetin, demokrasilerde önemli bir işle

 

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü'nü ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet, yeniden ilçe başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na başarı dileklerinde bulunurken, siyasi partilerin birbiriyle olan iletişiminde nezaketin üst seviyede olması gerektiğine işaret etti, demokrasinin her geçen gün ülkede daha da yerleştiğini, özellikle Beylikdüzü yerelindeki siyasetin uyum içerisinde gelişme gösterdiğine dikkat çekti.

                           "Uzun ve İmamoğlu 'Kanka' değillermiş"

www.yerelkulis com'un, "CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kanka olduğunuz, ilişkilerinizin karşılıklı çıkara dayalı bir şekilde sürdüğü konusunda ulusal basında yer alan haberlere bir açıklama getirmediniz" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ekrem İmamoğlu ile belediye başkanı seçilmeden önce 2 ya da 3 kez bir araya geldiklerini, daha evvelden tanışıklıkları olmadığını belirtti.



Muhalefet etmenin, siyasi nezaket üslubunu, üst perdeden sertleştirerek, hakaret edici ve bel altı vuruş siyaseti olmaması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün seçildiğinde, ben o zamanlar AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanıydım, kendilerini tebrik ettim, bizim de belediye başkanımız olduğunu ifade ettim. Hatta partili arkadaşlarım, sert muhalefet yapmadığım gerekçesiyle beni de eleştirdiler. Bizim siyasi muhalefetlik anlayışımızda sırf muhalif olmak için nezaket kurallarını çiğnemek yoktur" değerlendirmesini yaptı.
                                                 
                                "patron millettir"
Yerel seçimlerde ortaya çıkan sonucu demokratik zenginlik olarak ele aldıklarını söyleyen Başkan Uzun, süreci yaşarken, tüm siyasi partilerin Meclis üyeleriyle ortak noktalar tespit ederek uzlaşmaya çalıştıklarına değinirken, "yakın zamanda yeniden bir seçim süreci yaşanacak, sandık kurulacak, patron olan millet kararını verecek" tespitinde bulundu.


www.yerelkulis.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri