VATANDAŞA DİREK ULAŞACAĞIZ...!

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe binasında kadın partililerle yapmış olduğu toplantıda, yerel seçim dönemine dair izlenecek yol haritası hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu.

Önümüzdeki yerel seçim süresi boyunca en az ilçe yönetimi kadar aktif mahalle sorumluları oluşturarak halkla birebir iletişim içerisinde olacaklarını ifade eden Ekrem İmamoğlu, “Sokakta, pazarda, toplu taşıma araçlarında halkın olduğu her alanda olacağız” açıklamasını yaptı.

Başarmak için önce inanmak gerektiğini belirten İmamoğlu, “Ben bir ilçe başkanı olarak kendimden nasıl eminsem sizlerin de öyle emin olmasını istiyorum. Biz iktidar olacağız düşüncesiyle hareket ederseniz başarırız” dedi.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nün Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’yla bir bütün olduğuna vurgu yapan Ekrem İmamoğlu, İşçi ve Emek Bayramı olan 1 Mayıs’ta sokakta insanlarla bir arada olmaya başlayacaklarını ifade etti.

“Seçime 3 ay kala seçmenin yanına giden insanlar olmayacağız” diyen CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyesi Necla Türkoğlu ise, “Bu iş özveri isteyen bir görev. Siyasette kadın erkek ayrımı yok. Ancak kadını çalışma alanlarında daha ön plana çıkarmalıyız” değerlendirmesinde bulunarak dayanışma merkezlerinin de artacağına işaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri