Vehbi Orakçı; Halk istedi aday oldum

Beylikdüzü Eski belediye Başkan ve Marmara Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunu yaptı. Orakçı, gelen yoğun talep üzerine bir dönem aradan sonra tekrar Beylikdüzü’ne talip olduğunu ifade etti.
Beylikdüzü Migros AVM otoparkında yoğun bir destekçi kitlesiyle bir araya gelen Vehbi Orakçı, burada kendini desteklemeye gelenlere teşekkür ederek, ‘İhtiyaç olduğunu gördük, her zaman olduğu gibi bugün de partimizin hizmetindeyiz.’ Dedi. Alkışlar arasında konuşmasını sürdüren Orakçı, ‘Son bir aydır öncelikle bölge halkımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın evlerine ve mekanlarına gidip sohbet ettik.

 Onların arzusu ve isteğiyle, partimizin genel merkeziyle, il başkanlığıyla, ilçe başkanlığıyla yapmış olduğumuz temaslarda, ‘kapımız açık, Ak Parti’nin çalışkan, üretken insanlara ihtiyacı var.Buyur kardeşim gel’ diye davet aldık. Bizde sevgimizle, hizmetle, hakkın ve halkın sevgisini kazanma aşkımızla Ak Parti’ye gitmemizde hayır varsa hizmet varsa baş üstüne dedik. Seve seve gidiyoruz ve inşallah sizlerin duasını desteğini de yanımızda götürüyoruz.

Biz Beylikdüzü’nde 1986 yılından beri her alanda bulunduk. İnşallah sizlerin duasıyla desteğiyle yarım kalan projeleri bitirmek için, yine aşkla şevkle, hizmetkar ruhla yola çıkmaya hazırız. Sayın Başbakan birkaç gün önce Ak Parti’de halka hizmetkarlık yapacak, projesiyle bilgisiyle, cesaretiyle, inancıyla partiye değer katacak insanlara ihtiyacı olduğunu söylemişte. Bizde hizmetkar ruhumuzla bu tarife uyuyoruz ve gereğini yapacağız.’ Dedi.
Daha sonra destekçilerinin tek tek elini sıkan Vehbi Orakçı, başvuru için ailesiyle birlikte Ak Parti Beylikdüzü İlçe binasına geçti. İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü tarafından karşılanan Orakçı, başvuru dosyasını teslim ederek hayırlı olmasını diledi. 
Gökhan TIRTIL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri