VEHBİ ORAKÇI YENİDEN!

Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, yeniden belediye başkanlığı istiyor. Orakçı, bugün (31 Ekim Perşembe) Ak Parti’ye Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunacak.

Beylikdüzü’nden aday adaylık başvuruları hızlanıyor. Gerek CHPve MHP gerek ise Ak Parti’de bir biri ardına aday adayları resmi başvurularını yapmayı sürdürürken adaylık başvurusunda bulunması beklenen isimlerden Vehbi Orakçı da bugün (31 Ekim 2013 Perşembe) saat:15.30’da Beylikdüzü Migros önünde halkla buluşarak, buradan Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na gidecek ve resmi başvurusunu gerçekleştirecek.

 

 HALKIMIN HİZMETKÂRIYIM

 

Ak Parti’ye Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru dosyasını teslim edecek olan Vehbi Orakçı, “Halkımızın özlemini çektiği hizmetler için, Beylikdüzü’ne hizmet için yine adayım” diye konuştu.  İlçe genelinde; çarşı, pazar ve esnaf gezisi sırasında vatandaşlardan da belediye başkan aday adayı olması yönünde büyük destek aldığını kaydeden  Vehbi Orakçı, “Türkiye’ye, İstanbul’a, Beylikdüzü’ne, milletimize hizmet noktasında her zaman olduğu gibi bir kez daha söylemek istiyorum; “Halkımızın hizmetkârıyım. Layık görüldüğüm noktada hizmet için varım” diye konuştu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri