Vicdanı ret mümkün değil

MHP İstanbul İl Başkanı Esenyurt’u ziyaret etti

 

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, 3.Bölge Başkanı Murat Türkmen, Teşkilatlanma Başkanı Gazi Aslan ve Büyükçekmece İlçe Başkanı Alattin Yavuz Güneş, Esenyurt İlçe teşkilatını ziyarette etti.

İstanbul’un birçok İlçelerini ziyarette bulunan İl Başkanı Abdurahman Başkan’ı MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halit Özer, Başkan Yardımcısı Onur Gül ve İlçe Yönetimi, Kadın Kolları’nın yanı sıra çok sayıda partili karşıladı.

 

İktidar kadınların omuzlarındadır

Toplantı salonunda ilk sözü İlçe Başkanı Halit Özer alarak ziyaretlerine gelen İl Başkanı ve beraberlerindekilere ve toplantıya katılan tüm partililere teşekkür ettikten sonra sözü İl başkanına verdi. Partililere hitap eden Abdurrahman Başkan, “Partimizin değerli temsilcileri ve yürekli oy veren kardeşlerim, seçim sürecindeki oylar %13 düşük gibi gözükse de, bu ülkenin hassasiyetine ilgi gösteren 6 Milyona yakın insanın kemik gibi durduğunun da bir gerçektir. MHP 11 milyondan fazla oy almıştır. İktidar olmamız için hiçbir neden yok. Burada büyük bir rol partililerimize ve de en önemlisi kadınlarımıza düşüyor. Sizlerin buraya gelip bu kapıdan içeri girip çıkıyorsanız bu parti iktidar olacak. Kadınlarımızın buraya yoğun katılmasından dolayı inanılmaz derecede mutluyum, çünkü iktidar kadınların omuzlarındadır. Biz partimizin diriğli ve birliği için çalışıyoruz. Buradaki rant’ı paylaşanlar daha düne kadar aç susuz sefalet içinde yaşarken, bugün şatafat içinde yaşıyorlar. Bu durum yaşadığınız Esenyurt bölgesinde daha da kendini göstermekte. Hepimiz zor şartlarda zor imkânlarla geçinirken birilerinin nasıl bir zevki sefa içinde yaşadığını hepimiz görüyoruz.” dedi.

Vicdanı ret mümkün değil

Bedelli ve vicdanı ret’e de değinen Başkan; “Bedelli ordu yapısına zarar vermeyecek şekilde osursa doğru olduğunu düşünüyorum. Artık bir beklenti olduğu için geriye dönüşü yok. Yaklaşık 8 yıldır bir milyon kişi bu beklenti içinde. Bu nedenle MHP olarak destek veriyoruz. Vicdanı ret konusunda bizim kabul etmemiz mümkün değil. Güney doğudaki vatandaşların vicdanı ret demesi PKK’ya insan kaynağı temin etmek demektir. Ben vicdanı retti doğru bulmuyor, hükümetin yapabileceğini düşünmüyorum” dedi.

Haber: Gül Güyük/Esenyurt

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri