'Vitrinde belediye başkanı olmaz değerler olur'

“Beylikdüzü’nün bir vitrini olacaksa spor bu vitrinin en ön safında olmalı” diyen CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı A.Adayı Ekrem İmamoğlu, spor kulüpleri ziyareti esnasında yaptığı konuşmasında, sporun bir kentte olan sahiplenme duygusunu arttırmakta büyük
CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı A.Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Spor Kulübü ve KoçSpor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette, kulüp yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Ekrem İmamoğlu, sporu bir kentin vitrinin en ön safında yer alacak unsurlar arasında gördüğünü söyledi.

Beylikdüzü’nün bir vitrini olmalı 

Kentte olan aidiyet duygusunu arttırmak için Beylikdüzü’nün de bir vitrine sahip olması gerektiğini işaret eden Ekrem İmamoğlu, “Ben spor kulüplerini bir mağazanın vitrine koyulacak en güzel elbise olarak görüyorum. Beylikdüzü’nün bir vitrini var olacaksa bu vitrinin ön safında duracak kavramlardan biri de spor.Buna eğitim, kültür ve sanat gibi değerleri deekleyebilirsiniz. Vitrinde durması gereken kavramlar bunlardır. Vitrinde bir belediye başkanı durmaz” şeklinde konuştu.

Önemli olan kaliteli ve nitelikli kulüpler kazandırmak

Kaliteli ve nitelikli spor kulüplerinin kentin değerini arttırmada önemli bir misyona sahip olduğunu ifade eden Ekrem İmamoğlu, “Çok spor kulübü olması birilçenin değerini arttırmaz. Önemli olan kaliteli ve nitelikli spor kulüpleri olması. Bir spor kulübü eğer iyi yönetilmezse herkesi kucaklamazsa insanlar da başka kulüplere yönelir” dedi.

Başarılı spor kulüplerini sahipsiz bırakmayacağız

Gelecek nüfusu 500 bin olan Beylikdüzü ilçesinin her yönüyle iyi koordine edilmesi gerektiğini dile getiren İmamoğlu, “Beylikdüzü’nüniyi yöneticilere ihtiyacı var. Biz sporu çok önemsiyoruz. Biz başarılı spor kulüplerimizi sahipsiz bırakmayacağız. Beylikdüzü’nün çok renkli bir spor hayatı olsun istiyoruz. Ve bunu halkımızla birlikte başaracağımıza yürekten inanıyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri