YARIN SEÇİM OLSA YİNE İKTİDARIZ

Ramazan ayı süresince ilçede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Gürpınar Siteler Mevkii ile devam eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İsterlerse yarın seçim olsun, hiç önemli değil. CHP Beylikdüzü’nde iktidar olacak” diye konuştu.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki partililer, Gürpınar Siteler Mevkii esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi. Aynı zamanda Kadir Gecesi olması dolayısıyla vatandaşların kandil ve yaklaşan bayramını da kutlayan Ekrem İmamoğlu, “ Yerelden genele başaracağız. Önce Beylikdüzü ve ardından gümbür gümbür büyüyerek Türkiye iktidarı” şeklinde konuşarak önümüzdeki seçimlerde iddialı olduklarının altını çizdi.
Esnaf ziyaretinin sonrasında Beylikdüzü Ekmek Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (BEYEKDER) iftar yemeğine katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, barışın, sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin toplumda daha da hissedildiği günleri kucaklamayı temenni ederek fırıncı esnafının kandilini kutladı.
İftar Yemeğine; İstanbul Fırıncılar Dernek Başkanı Ahmet Saruhan, Gürpınar Cem Evi Başkanı Feyzullah Arslan gibi isimlerin yanı sıra CHP Beylikdüzü Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri