Yeni ilçe başkanı Bülbüllü gibi!

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Celal Babayiğit 'in halen karar aşamasında olması, gözlerin Büyükçekmece ve Beylikdüzü 'ne çevrilmesine neden oldu. Babayiğit, Büyükçekmece de ısrarcı olursa, Beylikdüzü için en yakın isim olarak AK Partili Belediye Meclis

AK Parti İlçe Kongrelerine sayılı günler kala bazı ilçelerdeki yoğun siyasi kulisler, siyaseti günden güne hareketleniyor. Beylikdüzü ve Büyükçekmece İlçe Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı şuanki AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Celal Babayiğit'in hangi ilçede karar kılacağına bağlı gibi duruyor.

 

Beylikdüzü İlçe Başkanlığı için farklı isimlerin gündeme düşmesinden huzursuz olduklarını ileten AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatından bazı partililer, "Belirsizlikten dolayı, kendi içimizde ciddi sorunlar yaşıyoruz. Duyumlarımıza göre, ilçe yönetimini by-pass etmek için yeni oluşumlara tevessül ediliyormuş. Gece gündüz demeden ilçe ve partimiz adına emek sarf ettik. Mevcut İlçe Başkanımız Celal Babayiğit'in görevine devam etmesi tarafındayız" şeklinde ifadeler kullandı.

 

2009 Yerel seçimlerini kazanmalarında üstün gayretleri olduklarına vurgu yapan İlçe yönetimindeki bazı partililer, yaklaşık 3 yıldan bu yana Beylikdüzü'nde ciddi hizmetler yapılmadığına dikkat çektikten sonra, "Geri kalan sürede toparlanma sağlanır, halkın beklentileri karşılanırsa 2014 yerel seçimlerinde daha da hazır oluruz. Mevcut İlçe teşkilatı, birbiriyle uyum sağlayan bir ekip. Eğer, teşkilatın benimsemeyeceği birisi ilçe başkanlığına getirilirse o zaman süreç bizim aleyhimize gelişir ve sıkıntı yaşarız" değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri