Yeşilkent’te imar sorunu kalmayacak

CHP milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu, Süleyman Çelebi ve Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak Benli, 50 bin nüfuslu Yeşilkent Mahallesi’nde halkla buluştu. Milletvekilleri ve CHP Başkan Adayı, Yeşilkent’in en büyük sorunu olan imar durumunu çözecekleri

Avcılar’ın yaklaşık 50 bin nüfuslu en kalabalık mahallesi olan Yeşilkent’teki seçim çalışmalarına hız verdi. Mahallede vatandaşlarla yapılan toplantılarda, Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak Benli, milletvekilleri, meclis üyeleri ve ilçe başkanının katılımıyla sorunlar masaya yatırıldı.

Kars Otağlı Köyü Derneği ile Yeşilkent Gönüllüler Derneği’nin düzenlediği toplantılarda konuşan Avcılar CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak Benli, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Belediye Başkan Adayı yaptığı konuşmada, Ak Parti’nin iktidara sandıkla ve hileyle geldiğini, 30 Mart’ta sandıkla gideceklerini belirterek, “Biz onları çalışa çalışa yollayacağız” dedi. Dr. Handan Toprak Benli, İstanbul ve Avcılar’da CHP’nin önde olduğu müjdesini vererek Yeşilkent’teki imar sorunlarını elbirliği ile daha hızlı çözüme kavuşturulacağını söyledi.

CHP İstanbul Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Süleyman Çelebi ise, Yeşilkent’in sorunlarına geçmişten beri sahip çıktıklarını, doğalgaz, cami, PTT gibi birçok sorununun çözümüne katkıda bulunduklarını ve bölgedeki imar sorunu dahil tüm sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri