Yiğitler Çıktı Meydane….

AK PartiBüyükçekmece belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adaylarını tanıttı. Toplantıya 11 belediye başkan ve 149 meclis üyesi aday adayı katıldı.

AK Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatı, 2014 yerelseçimlerinde adaylık için yarışanaday adaylarını, düzenlediği toplantıyla bir araya getirdi.Toplantıda11 belediye başkan aday adayı ile 149 meclis üyesi aday adayı kamuoyuna tanıtıldı.

Mimarsinan Orkide Düğün Salonunda gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Selahattin Küçük,bütün aday adaylarını tebrik ederek,‘Seçiminin kriterlerivar ve bu kriterlere göre belirlenecek adaygenel merkezimiz tarafından seçilecek. Seçim sonunda bütün aday adaylarının, seçilen adaya destek vererek kırgınlıklar dargınlıklar olmayacak.  Ak Partiailesinin geleneği bunu gerektirir.’ diye konuştu. Küçük, ‘Büyükçekmecede artık ak belediyecilik hizmetleri ile tanışacaktır.Bütün aday adaylarımız birbirinden değerlidir. Kariyerleri ve bilgilerini hizmet için kullanacak yapıda arkadaşlarımızdır. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum.Yolları açık olsun’ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Aday Adaylarından Recep Erol ise tanıtım toplantısında kendisini tanıtmaktan ziyade son günlerde ülke gündemini saran operasyon ile ilgili konuştu. Erol, ‘Yapılanlar büyük Türkiye ve onun mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’nin istikrarına karşı yapılmış bir komplo girişimidir. Milletimizin basiret ve feraseti tezgahlanmak istenen bu oyunu bozacaktır.Çünkü söz ve karar aziz milletimizindir.’ dedi.Erol’un bu konuşması ise salonda yoğun bir şekilde alkışlanırken toplantının kapanış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Selahattin Küçükten de teşekkür aldı.

Aday adayları kendilerini tanıtan konuşmalarını yaptıktan sonra, Ak Parti Büyükçekmece Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Zülfikar Ereke’nin sunumu ile sinevizyon eşliğinde 149 belediye meclis üyesi aday adayları tek tek tanıtıldı. İsimler okunurken aralarında Nesim Çevik’in de bulunduğu bazı aday adayları salonda bulununlar tarafından yoğun şekilde alkışlandılar. Toplantıya Ak Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanları ile il yöneticileri de katıldılar.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri