“YOLUMUZ DAHA ÇOK UZUN”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri’nin organize ettiği “İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı”na katıld

AK Parti Beylikdüzü İlçe Merkezi’nde düzenlenen toplantıda AK Parti Beylikdüzü  İlçe Kadın Kolları ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları’nın Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü'ne hizmette daha çok uzun bir yollarının olduğunu, göreve geldikleri ilk gün ki gibi çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Uzun, hizmetlerin yüksek bir heyecan ve motivasyonla devam etmesi için ise birlik, beraberliğin önemine dikkat çekti. 

“Kaliteyi Yükseltelim”

İlçede yürütülen hizmetlerle ilgili vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını belirten Başkan Uzun, vatandaş memnuniyetini her zaman canlı tutmak için kaliteyi daha da arttırmaları gerektiğini ve hizmette yollarının daha çok uzun olduğunu vurguladı. Belediye yönetimin teşkilat ile olan uyumunun çok iyi seviyelerde durduğunu dile getiren Başkan Uzun, “Belli periyotlarla sizlerle bir araya gelmeli, yapılan hizmetlerle ilgili daha sık konuşmalıyız” dedi.

“Başkan Bizi Motive Ediyor”

Yapılan çalışmaların vatandaşa çok iyi anlatılması gerektiğinin altını çizen Başkan Uzun, bu konuda her zaman canla başla çalışan partililerine teşekkür etti. Başkan Uzun, partililerinden gelen soruları da yanıtladı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak da Başkan Uzun'un çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapmasının özellikle parti içi motivasyona büyük katkı sağladığını dile getirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri