GIDA HİJYEN SEMİNERLERİ SONA ERDİ

Beylikdüzü’nde gıda sektöründe üretim ve satış yapan işyerlerine yönelik olarak düzenlenen gıda hijyen seminerleri sona erdi.
48
Beylikdüzü’nde gıda sektöründe üretim ve satış yapan işyerlerine yönelik olarak düzenlenen gıda hijyen seminerleri sona erdi.

Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen gıda hijyen seminerleri; kasap, market, şarküteri, et ve süt ürünleri üretim ve satışı yapan işyerleri için düzenlenen seminerle sona erdi. Üç bölüm halinde gerçekleştirilen seminerlerin ilk bölümünde “Unlu mamuller üretimi ve satışlı yapan” yer için; ikinci bölümünde lokanta ve yemek fabrikaları v.b. işyeri için; son bölümde de kasap, market, şarküteri, et ve süt ürünleri üretim ve satışı yapan yerler için seminer verildi.

 
Veteriner Hekim Ahmet Ercan ve Veteriner Hekim Dr. Muhsin Öztürk’ün sunumunu yaptığı seminerlerle, farklı alanlarda faaliyet gösteren işyeri çalışanları bilgilendirilmiş oldu. Genel hijyen, iş yeri hijyeni, personel hijyeni, ekipman hijyeni, gıda ürünleri hijyeni, iş yeri personeli, denetçi ilişkileri ve mevzuat başlıkları altında sunumlar gerçekleştirildi. Yapılan sunumların yanında seminerlerde, katılımcılardan gelen sorular da cevaplandırıldı.
 
Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özen Gökçayoğlu tarafından, seminerlerin kapanış oturumunda sunum yapan Veteriner Hekim Dr. Muhsin Öztürk’e plaket takdim edildi. Toplam 350 kişinin takip ettiği seminerlerin sonunda, gerçekleştirilen tüm seminerlere katılan dinleyiciler sertifika almaya hak kazandı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri