Hasan Akgün: En son 2019'da patlattık

Hasan Akgün: En son 2019'da patlattık
Hasan Akgün, havai fişek konusunda yaptığı açıklamaların, uygulamalarıyla çeliştiği yönündeki eleştirilere cevap verdi. Belediyenin en son 2019 yılında havai fişek patlattığını söyledi.

MEHMET MERT - Özel Haber / Mehmet Mert’in, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün 20 yıl sonra olsa da havai fişek konusunda doğru noktaya geldiği yönünde sosyal medya paylaşımının ardından, Mehmet Mert’i arayan Akgün; ‘Belediyenin en son 2019 yılında havai fişek patlattığını söyledi.
Meclis toplantısında havai fişek atan işletmelerin, ruhsatlarını iptal etmekle tehdit eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, alınan kararın arkasında duracaklarını söyledi.

MEHMET MERT'E TEBRİK

Mehmet Mert’in “Günaydın Hasan Akgün” başlığı ile yaptığı paylaşımdan sonra Mert’i arayan Akgün, Havai Fişek hassasiyetinden dolayı Mehmet Mert’i tebrik etti.

Alına havai fişek yasaklarında Mehmet Mert’in emeğinin büyük olduğunu belirten Akgün şunları söyledi, ‘En son 2019 yılında yapılan festivalde belediyemiz tarafından havai fişek atıldı. Ondan sonra havai fişek atmadık. Sadece havai fişek konusunda değil, sağlıksız olduğundan dolayı 1997 yılında pazar esnafının kullandığı siyah poşetini de biz yasaklamıştık.’ dedi.

"EMNİYETİN YARDIMCI OLMASI LAZIM"

Akgün, havai fişek atanlara uygulanacak yaptırımlarda Kaymakamlık ve emniyetin kendilerine yardımcı olmasını istedi.

https://www.gazetedamga.com.tr/istanbul-haberleri/hasan-akgun-en-son-2019da-patlattik-h178036.html

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.