2.FCEO Olimpiyat ödülleri dağıtıldı

2.FCEO Olimpiyat ödülleri dağıtıldı
Fatih Koleji öğrenciler için, yararlı bir etkinliğe daha imza attı. Özel Silivri Fatih Koleji’nin, bu yıl ikincisini düzenlediği “Fatih Koleji İngilizce Organizasyonu” ödül töreni gerçekleştirildi.


Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Celil Göçer yaptı. Göçer, “Farklılık oluşturmak için ilçemizde İngilizce organizasyonu düzenledik. Öğrencilerin sınavların yanında sosyal olmalarını hedefledik ve bu tür organizasyonları gelecek yıllarda daha artıracağız.” dedi.
Silivri genelinde 17 ilköğretim okullarında okuyan 118 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışma,5 ayrı kategoride düzenlendi. Yarışma sonunda 3. olan öğrencilere ve öğretmenlere 50 TL değerinde hediye çeki,2. olan öğrencilere ve öğretmenlere gram altın verilirken,1. olan öğrenci ve öğretmenler ise çeyrek altınla ödüllendirildi.
Ödül törenine, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve Fatih Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Erkan Çatalbaş ve okul müdürleri katıldı. Fatih Koleji anasınıfı öğrencilerinin İngilizce gösterileriyle başlayan program ödüllerin takdimiyle devam edildi.
Yarışmada birincilik hakkı kazanan öğrenci ve öğretmenlerinin ödüllerini, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar verdi. Kayapınar, ödül töreni esnasında yaptığı konuşmada şunları söyledi; “İnsanlar ilk önce kendi dilini çok iyi öğrenecek sonra da yabancı bir yerde kendi meramını anlatacak kadar yabancı dil bilmesi gerekecek. Yabancı dile katkılarından dolayı Fatih Eğitim Kurumları’na teşekkür ediyoruz.”dedi.
Yarışma da derece girenlere ödülleri verildikten sonra yarışmada karaoke dalında derece yapan öğrencinin söylediği İngilizce şarkısıyla yarışma son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.