4 Cliler Belediyeyi Gezdi

4 Cliler Belediyeyi Gezdi
Esenyurt 80’nci Yıl İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileriEsenyurt Belediyesi hizmet birimlerini ziyaret ettiler. Eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel olarak hayatı tanımaya yönelik, gezerek ve görerek öğrenmeyi amaçlayan programda, öğrenciler belediyenin tüm b
Minikler birimler hakkında bilgi sahibi oldu

Belediye hizmet birimlerinin öğrencilerin ziyareti sırasında birim müdürleri ve birimlerde çalışan personele minikler tarafından sorular da soruldu.
Sorulara cevap veren birim müdürleri ve çalışanlar, miniklere birim hakkında çalışmalardan ve hizmetlerden kısaca bilgi verdiler.
Gezdikleri birimler arasından 80. Yıl İlkokulu 4-C sınıfının en çok ilgisini çeken birim ise Basın – Yayın Bürosu oldu.

Birimde uzun süre kalarak keyifli dakikalar geçiren miniklere birim sorumlusu Murat Karakoç ve birim personelleri Basın –Yayın Bürosu çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Öğrencilerin ideali Basın-Yayın

Esenyurt Belediye birimlerini dolaşan ve birimler hakkında bilgi alan öğrencilere ‘hangi birimde çalışmak isterdiniz?’ diye soru soran sınıf öğretmeni Mediha Akbaş’a minik öğrencilerinden ‘Basın – Yayın Bürosu’ cevabı geldi.

Esenyurt Belediyesi’ni ziyaret ederek hizmet birimlerini gezen 80. Yıl İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri ziyaret ettikleri birimlerde belediye çalışanları ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.