AK Partili Meclis üyelerinin üç'ü birden yanılttı

AK Partili Meclis üyelerinin üç'ü birden yanılttı
Beylikdüzü Belediyesi'nin AK Partili Meclis üyelerinden Rukiye Doğruyol, Mücahit Birinci ve Ebru Habip sosyal paylaşım sitelerindeki iletilerinde Beylikdüzü halkını yanıltıcı yanlış bilgiler vererek olumsuz kamuoyu algısı yaratmaya çalıştı.
 İhlas 1. Kısım'da faaliyetini sürdüren Halk Eğitim Merkezi'nin kapandığı ve kursiyerlerinin isyanda olduğu yönündeki mesajları Beylikdüzü İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Güven Avcı tarafından yalanlandı.

 
Yerelkulis Haber Merkezi (YHM) - AK Partili 3 Belediye Meclis üyesinin CHP zihniyetini eleştirdiği ve Halk Eğitim Merkezi İhlas 1. Kısım'daki şubesinin kapatıldığı yönündeki iddiaları doğru çıkmadı. Konuyu takip edeceklerini ileri süren Meclis üyelerinin dedikoduyla hareket ettiği, ilgili ve yetkililerden bilgi almadan twitter üzerinden Beylikdüzü halkını yanıltıcı ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

www. yerelkulis.com'un konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Beylikdüzü İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Güven Avcı, kapatılmanın söz konusu olmadığı sadece İhlas 1. Kısım'dan, İhlas 2. Kısım'daki daha modern bir binaya geçişin olduğunu söyledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan, daha geniş ve kullanılabilir mekan tahsis edilmesi konusunda talepleri olduğunun altını çizen Avcı, "İlgi gösterdiler, talebimizi olumlu karşılayarak İhlas 2. Kısım'daki Kavaklı Kültür Merkezi'nden 4 dersliği bize tahsis ettiler" dedi.

Daha önce İhlas 1. Kısım'daki Büyük Çarşı içinde 49 metrekare'lik küçük bir odada eğitim gören kursiyerler, bundan böyle toplamda yaklaşık 5 kat daha büyük modern bir binada etkinliklerini sürdürecek.

Meclis üyelerinin, siyasi kimliklerinin ağırlığını taşımaktan imtina ederek ilçe halkını yakından alakadar eden bir konuda araştırma yapmadan, ağız birliği yapmışcasına toplumu ayrıştırmaya yönelik ifadeleri ise kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

İşte yalan ve yanıltıcı ifadeler barındıran o twetler:


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.