Alparslan İlköğretim 23 Nisanı Erken Kutlandı

Alparslan İlköğretim 23 Nisanı Erken Kutlandı
Esenyurt Alpaslan İlköğretim Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını erken kutladı.

Kutlama programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan yardımcısı Ahmet Temel,Başkan Danışmanı ve meclis üyesi Metin Karakoç, Meclis üyesi Sarkan Kara, Okul Müdürü Tahir Kürkçü,öğretmenler,öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.

 

Çocuklarımızla çocuk bayramını kutluyoruz

Açılış konuşmasını yapan Alpaslan ilköğretim okulu müdürü Tahir Kürkçü, kardeşlik ve barış mesajları verdi. Kürkçü “Bugün 23 Nisan 2012 Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramının 92 yılını kutlamaktayız. Ulu önderimiz Atatürk ilk meclisin açıldığı 23 Nisan 1923’ü ulusumuza çocuk bayramı olarak ilan etmiştir. Bizde çocuklarımızla çocuk bayramını kutluyoruz. Dünyada, ülkemizde ve yakın çevremizde insan haklarına saygı, sevgi, barış ve hoşgörü ve kardeşlik duygusunun pekişmesi diliyorum” dedi.

 

Kadıoğlu “ O emir ile 8 yılda 32 okul yaptık”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Eğitim denilince tabi aklımızda çok farklı biçimde şimşekler çakıyor. Bizi yaratan, aramızdaki münasebetleri nasıl kuracağımızı göstermiştir. Peygambberimiz ne diyor önce oku, işte biz bu emirle 8 yılda 32 okul yaptık ve bu sene 6 okul daha Esenyurt’a kazandıracağız. Bunların bir tanesini de kendi adımı taşıyan bir okul yaparak eğitime açacağız” dedi.  

 

Protokol konuşmalarının ardından Alpaslan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi. Ana sınıfı ile başlayan ve tüm sınıfların sergilediği gösteriler öğrenci velilerini mutlu etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.