'Artık okullarımızda modern bir eğitim var'

'Artık okullarımızda modern bir eğitim var'
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yaz Kuran Kursları kapsamında Yeni Mahalle Şüheda Camiinde Kuran Kursunu başarı ile bitiren talebelere kurs kapanış töreninde tablet bilgisayar hediye etti.
 ÇOCUKLARIMIZIN EN İYİ EĞİTİMİ ALMALARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti yönetim kurulu üyesi Mehmet Çaylak, Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, AK Parti Silivri Yeni Mahalle Başkanı Murat Sancak’ın da katıldığı törende, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Kuran kurslarında Kuran eğitiminin yanı sıra, saygı, sevgi, anne-babaya, büyüklere hürmet gibi sosyal eğitimlerinde verildiğini belirterek, “İlçe Müftülüğümüz kontrolünde gerçekleşen Kuran Kurslarına katılan çocuklarımızı ve ailelerini tebrik etmek istiyorum. 

Burada Kuran okuma, İslam ahlakı ve sosyal sorumluluk gibi bir çok eğitim alan çocuklarımız milli ve manevi duygularla yetişecekler. Bizler çocuklarımızın geleceğini düşünerek onların en güzel bir şekilde eğitim almaları noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Silivri’mize kazandırdığımız yeni okullarımız tam donanımlı ve modern bir yapıya sahip. Bu okullarda yetişecek olan çocuklar gelecekte bu ülkeyi yöneten, bu ülkeye hizmet eden bireyler olacaklar. Ben çocuklarımızdan okulların açılması ile birlikte yeni eğitim döneminde derslerine çok çalışmalarını istiyor, başarılar diliyorum.” dedi. Konuşmasının ardından kursu başarı ile bitiren talebelere tablet bilgisayar hediye eden Karakaş’a Yeni Mahalle Şüheda Camii imamı Alper Çiftçi katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.