Artvinliler “Artemis” te bir araya geldi..

Artvinliler “Artemis” te bir araya geldi..
Artvinli İşadamı Zeki Güner; işletmecisi olduğu Kumburgaz Artemis Marin Princess Otel’de Artvinli hemşehrileriyle buluştu

. Artvinliler Hizmet Vakfı tarafından düzenlenen geceye, vakıftan eğitim bursu alan öğrencilerde katıldı.Gecede bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Recai Delibaşoğlu; yılda 250 üniversite öğrencisine eğitim bursu verdiklerini belirterek; “Bu çocuklar Artvin’in,ülkemizin geleceğidir. Onlara  destek veren sevgili hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Vakfın onur üyesi olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün konuğu olarak otelde ağırlanan üniversite öğrencisi bursiyerler de verilen desteğe layık olmaya çalışacaklarını söylediler.

Sarıgül’e “Şükran” Plaketi

Yurtdışında bulunduğu için Artvinliler Hizmet Vakfı gecesine katılamayanŞişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e dernek tarafından bir “Şükran Plaketi”verildi. Plaketi Sarıgül’ün danışmanı ve Artemis Marin Princess otel Genel Koordinatörü Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu, Vakıf Başkanı Delibaşoğlu’ndan aldı. Dr.Çorbacıoğlu yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün bu anlamlı gecede sizleriağırlamaktan onur duyan, ülkenin aydınlık yüzü siz gençlere hizmeti görev sayanŞişli Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül, ani çıkan bir programı nedeniyle, burada bulunamıyor.Ancak, size sevgi ve saygılarını sunuyor.

Ülkesine hizmetten başka bir şeydüşünmeyen Başkan Mustafa Sarıgül, hırçın Karadeniz'in eğitie gönül vermişdostlarını da saygı ve sevgiyle selamlıyor.

Artvin'den yetişen Atatürkçü, laik,demokratik ve bağımsız Türkiye ülküsünden ödün vermeyen siz değerli gençleri dekucaklıyor.

Bu anlamlı gecede sizlerden ayrı kalmanın hüznünü paylaşan Başkan sayın Mustafa Sarıgül, gecenin güzel geçmesi dileğiyle hepinize esenl,k,sevgi,barış.dostluk dolu günler diliyor.

Bu anlamlaı gecede sizlerin plaketle onurlandırdığı sayın Sarıgül, hepinize şükranlarını sunuyor.Ve Artvinlilier Hizmet VAkfı'na başarılar diliyor. Vakfın Onur Üyesi olarak hez aman sizlerle olduğunu bilmenizi istiyor.

Sevgili bursiyeler...

Yakın geleceğin Türkiye siyasetindekilideri Mustafa  Sarıgül, Artvin'den yetişen geleceğin liderleri sizlerebaşarılar ve bu anlamlı gecede iyi eğlenceler diliyor.”

 

Geceye ilgi büyük oldu

 ARTEMİS Marin Princess Otel havuzbaşında düzenlenen geceye ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, Halk Bankası Trakya Bölge Müdürü Hasan Topal, Selçuk Melek, Ekonmoi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert, eski Beşktaşlı ünlü futbolcu ve takım kaptanı Kadir Akbulut’un yanısıra vakıf kurucularından Arslan Sevim, çok sayıda Artvinli tanınmış işadamı da katıldı. Gece, bursiyer öğrencilerin horan vurmasıyla renklenirken, katılanlara sançtılar Bahar Şahin ve Vira Cemal’in yöresel türküleriyle coştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.