B.Düzü'ne 40 milyonluk spor tesisi

B.Düzü'ne 40 milyonluk spor tesisi
.Beylikdüzü genelinde hizmet veren okulları ziyaret eden Başkan Yusuf Uzun, Kaymakam Yusuf Odabaş ve İkram Kayapınar ile birlikte Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi ve Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçe genelinde gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine devam etti
Beylikdüzü genelinde hizmet veren okulları ziyaret eden Başkan Yusuf Uzun, Kaymakam Yusuf Odabaş ve İkram Kayapınar ile birlikte Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi ve Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Başkan Yusuf Uzun ile birlikte Kaymakam Yusuf Odabaş ve İkram Kayapınar okulların durumları hakkında bilgi aldı.

Türkiye’de eğitim noktasında ciddi adımlar atıldığını söyleyen Başkan Yusuf Uzun, “Bugüne kadar eğitimde ve diğer alanlarda imkânlarımızı ve kaynaklarımızı zorlayarak en iyisini yapmaya çalıştık, çalışıyoruz. Siz eğitimcilerimiz ve bizler toplum önünde örnek teşkil eden insanlarız. Bu itibarla toplumun şekillenmesi anlamında hepimize ciddi sorumluluklar düşüyor. Mutlaka herkes bulunduğu noktada yapabileceğinin en iyisini yapmalıdır” dedi.

Bizimkent’te hizmet verecek olan öğretmen evinin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete gireceğini ifade eden Başkan Uzun; 15 bin 500 metre kare alana sahip 40 milyon bütçeli kapalı spor kompleksinin sözleşmesini de imzaladıklarını ve en yakın zamanda temelini atacaklarını belirtti.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.