Baba mirasına sahip çıkıyorlar

Baba mirasına sahip çıkıyorlar
Kumburgaz Serdar Adıgüzel İlköğretim Okulu hayırseveri Merhum Serdar Adıgüzel'in eşi ve çocukları baba mirasına sahip çıkarak okula bir de konferans salonu yaptırdılar.

2006-2007 ylında faaliyete başlayan  Kumburgaz Serdar Adıgüzel İlköğretim Okulu  daha ilk yıllardan çevrede ilgi odağı olmaya başlamıştı. Bölgede herkes çocuğunu bu okula yazdırmak için çabalıyordu. Aradan geçen her yıl okul biraz daha güzelleşerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı'nın da dediği gibi ilçe okul ortalamalarının üzerine çıkmayı başardı.
İşte bu okul dün de konferans salonuna kavuştu. Okulun hayırseveri Merhum Serdar Adıgüzel'in eşi Gülümser Adıgüzel ve kızları Sedef - Av. Buket Adıgüzel baba yadigarı okula sahip çıkarak bir de konferans salonu yaptırdılar. Konferans salonu açılışına; Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zuhal Coşkun, Okul Aile Birliği Başkanı Coşkun Özmen, eski belediye başkanlarından Güngör Postacı, çevre okul müdürleri ve veliler katıldılar.
Kumburgaz Serdar Adıgüzel İlköğretim Okul Müdürü Ergün Arpay böyle bir konferasn salonu benim okuduğum üniversitede dahi yoktu diyerek Adıgüzel Ailesi'ne teşekkür etti.
Sandıkçı teşekkür etti
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı ise konuşmasında 'Genellikle velilerimiz para isteyecekler düşüncesi ile okullara pek gelmezler. Bu okulda bakıyorum da epey bir velimiz okula gelmiş. Okul müdürünü tebrik ediyorum. Dmeek ki velilerimiz ile diyaloğu iyi kurmuş. Değerli velilerimiz çocuklarınıza bırakacağınız en iyi miras eğitimdir. Ne para ne de pul eğitimin yerini tutmaz. Lütfen okullarımıza ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza sahip çıkın. İşte bir örnek aile Adıgüzel ailesi okul yaptırdıktan sonrada okula sahip çıkarak güzel bir davranış sergiliyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum' dedi.

Sandıkçı teşekkür etti
Sedef Adıgüzel ise bir konuşma yaparak 'Babamın yaptırmış olduğu bu güzel okula biz elimizden geldiğince katkı sunmaya devam ediyoruz. Bu katkılarımızın okul yönetimince en iyi şekilde değerlendirildiğini görmekten dolayı mutluyuz' dedi.

Öğrencileriden güzel gösteriler
Yeni açılan konferans salonu bu konuşmaların ardından okul öğrencilerinin bir birinden güzel tiyatro ve müzik gösterilerine sahne oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.